Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Herec David Arquette skončil na liečení: Dôvodom je Courteney Cox!

David Arquette Zobraziť galériu (4)
David Arquette (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Americký herec David Arquette nastúpil na liečenie. Podľa informácií magazínu People sú dôvodom jeho problémy s alkoholom a depresia. "Nie je tam pre problémy s tvrdými drogami, ale pre alkohol a depresiu. Liečenie bolo nevyhnutné. Nedokáže sa vyrovnať so všetkými zmenami v jeho živote," uviedol pre People nemenovaný zdroj.

Tridsaťdeväťročný Arquette s manželkou, herečkou Courteney Cox v októbri minulého roka oznámili odlúčenie po jedenástich rokoch manželstva. "Skutočne obdivujem Davida a jeho rozhodnutie vziať život do vlastných rúk," uviedla na adresu jeho liečenia 46-ročná Cox.

"Milujem a podporujem ho," dodala herečka, s ktorou má Arquette šesťročnú dcéru Coco. Americká herecká dvojica sa zoznámila v roku 1996 počas nakrúcania snímky Vreskot, vzali sa o tri roky neskôr. V októbri 2010 oznámili odlúčenie, údajne však zostali "najlepšími priateľmi". V apríli sa do amerických kín dostane štvrtý diel série Vreskot, v ktorom si obaja zopakujú svoje úlohy z predchádzajúcich troch snímok.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu