Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Lindsay Lohan: Na liečenie nemám peniaze!

Lindsay Lohan Zobraziť galériu (12)
Lindsay Lohan (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Americká herečka Lindsay Lohan (24) tvrdí, že nemá dostatok finančných prostriedkov na to, aby až do 3. januára zotrvala v zdravotníckom zariadení na liečbu závislostí Betty Ford Center v Kalifornii. Lohan nariadil opätovný pobyt v tejto liečebni sudca Elden Fox. Ten mal dve možnosti, a to poslať speváčku naspäť do väzenia alebo jej nariadiť pobyt v liečebni.

Herečka, ktorá koncom septembra dobrovoľne nastúpila na liečenie v Betty Ford Center, však po piatkovom rozhodnutí súdu vo vyhlásení uviedla, že si už "nemôže ďalej dovoliť platiť za liečebný program a potrebuje pracovať". Lohan tvrdí, že pre jej pobyt v liečebni upadá jej módna kolekcia s názvom 6126 , pretože sa jej nemôže naplno venovať. Avšak nemenovaný zdroj pre magazín People uviedol, že herečka sa svojej značke venuje aj v liečebni, kde sa dokonca stretla so svojou obchodnou partnerkou Kristi Kaylor, s ktorou diskutovali o kolekcii na budúci rok. "Lindsay má neustály príjem zo svojej módnej kolekcie, dokonca sa jej značke darí trikrát lepšie, než sa očakávalo. Vďaka tomu je stále zaneprázdnená a produktívna," uviedol zdroj.

Herečka sa pre liečenie dobrovoľne rozhodla po tom, čo sa v lete niekoľkokrát zúčastnila na súdnom pojednávaní, podstúpila krátke liečenie aj 12-dňový pobyt vo väzení za porušenie podmienky v prípade obvinení zo šoférovania pod vplyvom alkoholu a prechovávania drog z roku 2007. V tom istom roku, po tom, čo priznala, že je závislá od drog a alkoholu, trikrát podstúpila odvykaciu kúru a z jej tohtoročného augustového pobytu ju uvoľnili predčasne. Po prepustení z väzenia jej nariadili nosiť zariadenie na monitorovanie alkoholu a drog.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu