Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Tvrdý rapper 50 Cent vie, čo je drina: Takto sa oháňa lopatou!

50 Cent sa v zime nestratí - kopy snehu si odhádže aj sám Zobraziť galériu (11)
50 Cent sa v zime nestratí - kopy snehu si odhádže aj sám

CONNECTICUT – Robota mu nesmrdí! Z textov piesní a z drahých šperkov rappera 50 Centa (35) by sa dalo usúdiť, že keď nemusí, nepohne ani malíčkom. Pravda je však celkom iná – umelec totiž vôbec nemá problém poriadne si fyzicky zamakať. Veď sa pozrite, ako šikovne drží lopatu!

Odhadzovanie snehu ovláda skvele! Rapper 50 Cent si pri pohľade na poriadne záveje pred svojím autom zrejme povedal, že malá rozcvička mu neuškodí. Hoci v súlade s jeho životným štýlom by sa dalo čakať, že odpratávaním snehu poverí svojho asistenta, povedal si „nie, toto zvládnem aj sám“. A odpratávanie bielej masy si dokonca užil, ako sa patrí!

Bavil sa! Pre Fiftyho bola zrejme táto činnosť prvou svojho druhu po poriadne dlhom čase. „Ak ste zapadli, ja vás vyhrabem,“ pochválil sa na svojej Twitter stránke. A nielen to. Práca odhadzovača snehu sa mu tak zapáčila, že by sa jej venoval aj naplno. „Chcem sto dolárov za dom,“ prezradil. „Už mám štyroch ľudí na jedinej ulici, ktorí súhlasili s mojimi podmienkami, keď uvideli, akú dobrú prácu som hneď na prvýkrát odviedol,“ dodal hrdý rapper. Či k obchodu naozaj došlo, však už nevieme.

Zdá sa, že stránka Twitter momentálne patrí medzi obľúbené Fiftyho zábavky. Prednedávnom sa totiž práve na ňom objavila fotografia, ktorú sám fotil. Je na nej on, ako sa túli k známej americkej zabávačke, Chelsea Handler. Blondínka síce vyzerá krehko, ale ten, kto počul jej vulgárnu tirádu na adresu Angeliny Jolie vie, že to nie je žiadna jemná kvetinka. Tak ako si vie vo svojich textoch zanadávať Fifty, tak si vie pustiť ústa na prechádzku aj táto dáma. Nuž, nie nadarmo sa hovorí, že vrana k vrane sadá!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu