Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Vychudnutý raper 50 Cent: Stráca sa pred očami!

50 Cent Zobraziť galériu (7)
50 Cent

NEW YORK – Prepadnuté líca a zúbožený pohľad! Raper 50 Cent (34) sa kedysi chválil vypracovaným telom, ktoré s obľubou predvádzal pred svojimi fanúšikmi. Dnes sú jeho svaly minulosťou a postava pripomína skôr chlapca ako muža. Čo sa to s ním deje?

Vyzerá na nepoznanie! Kedysi mohutný raper sa zmenil tak, že by ho snáď ani jeho vlastní fanúšikovia nespoznali. „Je za tým choroba či depresie?“ pýtali sa so strachom niektorí sami seba. Odpoveď je však celkom inde. „Fifty“ schudol, pretože sa pripravoval na rolu v novom filme!

V diele "Things Fall Apart" si raper, vlastným menom Curtis Jackson, zahrá úlohu hráča amerického futbalu postihnutého rakovinou. Túto rolu neberie na ľahkú váhu a nepodcenil ani prípravu. Za posledných deväť týždňov schudol z 97 na 72 kilogramov – teda celých 25 kíl!

A ako sa mu podaril takýto rapídny úbytok na váhe? Každý deň tri hodiny chodil a poctivo dodržiaval diétu založenú na príjme tekutín. Začať pritom musel už počas svojho európskeho turné, počas ktorého sa zastavil aj v Košiciach. Tomu sa teda povie „odtučňovačka“! „Hladoval som,“ priznal. „Už jem. Za chvíľu budem opäť vo forme.“ A sily bude veru potrebovať, veď v Spojených štátoch už zase koncertuje.

50 Cent alias Curtis Jackson bude vo filme nielen hrať hlavnú úlohu, ale participoval s Brianom Millerom aj na príprave scenára. Zdá sa, že svet filmu sa mu naozaj zapáčil a chce sa stať jeho právoplatnou súčasťou. Žeby sa chystal vymeniť svoj rodný New York za lesk a svetlá Hollywoodu?



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu