Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Parišková, Habera a Skrúcaný: Takéto sú naše sviatky!

Parišková, Skeúcaný a Habera budú sviatky tráviť s blízkymi. Zobraziť galériu (7)
Parišková, Skeúcaný a Habera budú sviatky tráviť s blízkymi.

BRATISLAVA – Sami rozhodne nebudú! Známe tváre slovenského šoubiznisu si dnešný Štedrý večer užijú v spoločnosti svojich blízkych. Pre moderátorku Anetu Dočekalovú - Pariškovú (37) to budú po troch rokoch opäť príjemné sviatky. Topky.sk tiež zistili, kde a s kým budú tráviť Vianoce Štefan Skrúcaný (50) a Paľo Habera (48).

Moderátorka Aneta Dočekalová - Parišková strávi vianočné sviatky na východe Slovenska. Ako nám sama prezradila, darčeky mala pre syna nakúpené v predstihu. „Teším sa, lebo Danielko je už starší a tieto Vianoce bude vnímať ešte viac ako tie minuloročné. Očká mu budú ešte viac žiariť. Veľmi sa na to teším,“ povedala Parišková, ktorá si dnes zasadne k štedrovečernému stolu spolu s rodičmi, bratom Adamom a dokonca aj so svojou novou láskou Markom Sedlmairom. „Bude s nami v Košiciach,“ prezradila Aneta. 

V kruhu najbližších strávi sviatky aj porotcovský kat Paľo Habera. „Na Vianoce budem s rodinou v Prahe, na Silvestra by sme chceli ísť niekam k moru,“ povedal topkám spevák. Štedrý večer si teda vychutná s manželkou a zároveň topmodelkou Danielou Peštovou, s dcérkou Ellou Joy (7), s Paulom Henrym (1, 5) a s plavovláskiným synom z prvého manželstva Yannickom (13).

A čo o Vianociach prezradil Štefan Skrúcaný? Bude ich tráviť so svojou mladou priateľkou Dominikou Lukáčovou. To, či si dnes brunetka nájde niečo pod stromčekom, je však otázne. Ako nám herec prezradil, on darčeky nenakupuje. „Nerád pre niekoho nakupujem. Či už oblečenie alebo niečo iné. Neviem to odhadnúť a obdivujem mužov, ktorí dokážu trafiť vkus a veľkosť svojich partneriek. Ja to skôr riešim peniazmi,“ prezradil Skrúcaný, ktorý vraj na Vianoce dodržuje zvyky. Na stole nesmie chýbať kapustnica a ryba. A kde bude vítať príchod nového roka? „Silvester budem mať už tradične pracovný,“ dodal zabávač.

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu