Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Rihanna nahodila nový účes: Vyzerá skvele!

Rihanna s novým účesom Zobraziť galériu (15)
Rihanna s novým účesom

NEW YORK – Zmenu miluje! Speváčka Rihanna (22) zrejme nedokáže mať rovnaký účes dlhšie ako pár týždňov. Opäť sa totiž predviedla s novým výtvorom na hlave. Výrazná červená farba síce zostala, pýši sa však podstatne dlhšou, vyrovnanou hrivou!

Chváli sa cudzím perím! Rihanna nie je typ ženy, ktorá by si na dlhú hrivu pár rokov počkala. Naopak. Keď si zaumienila, že chce mať na hlave poriadne dlhé pramene, neváhala a vybrala sa rovno k odborníkovi. Tentokrát speváčka stavila na rovný účes. A ten sa jej veru hodí podstatne viac ako mnoho iných, ktoré doteraz vyskúšala!

Novým, elegantnejším imidžom sa však nenechajte pomýliť. Rihanna si totiž neodpustila ani malú provokáciu. Na krku jej totiž visí prívesok hovoriaci „F*ck You“. Rodičia detských fanúšikov, s ktorými sa Rihanna fotila, zrejme neboli veľmi nadšení, keď zbadali, čo si ich potomkovia mohli prečítať. Rihanna, nabudúce si daj väčší pozor a prívesok si aspoň v prítomnosti detí schovaj pod oblečenie!

A prečo sa speváčka vlastne rozhodla prefarbiť si hrivu na červeno? Blond ju nudila a na svoju obľúbenú čiernu nemala náladu. „Chcela som niečo viac na hrane, pretože sa obliekam menej divoko. Asi som musela okoreniť niečo iné – svoje vlasy!“ Podľa najnovších fotografií sa zdá, že pôvodná bordová farba sa stáva čím ďalej tým krikľavejšou. Uvidíme, akú zmenu si prichystá speváčka nabudúce!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu