Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Spravodlivosť je krutá: Liz Hurley podviedla manžela, teraz podvádza milenec ju!

Elizabeth Hurley a Shane Warne Zobraziť galériu (7)
Elizabeth Hurley a Shane Warne (Zdroj: SITA)

LONDÝN – Oko za oko, zub za zub! Herečka Elizabeth Hurley (45) sa len nedávno rozišla so svojím manželom Arunom, pretože jej do oka padol športovec Shane Warne (41). Šťastie jej však dlho nevydržalo. Tento sukničkár totiž zase na oplátku podvádzal ju. Elizabeth, bolo ti to treba?!

Kto druhému jamu kope, sám do nej padá! O krutosti tejto pravdy sa mohla presvedčiť aj Elizabeth Hurley. Len pred vyše týždňom sa prevalila milostná aféra, ktorej hrdinami boli herečka a profesionálny hráč kriketu Shane Warne a už je tu ďalší škandál. Ako sa ukázalo, Liz ani zďaleka nebola jedinou ženou v športovcovom živote!

Balil ich obe! Šikovný Shane dokázal popri anglickej herečke zviesť aj manželku austrálskeho podnikateľa Denisa Angeleriho. Ten však s nevernicou nemal zmilovanie a zverejnil okolo sto esemesiek, ktoré si jeho manželka vymenila so svojím milencom. Jednu jej Shane dokonca písal v ten istý deň ako Elizabeth!

Zostali jej len oči pre plač! Elizabeth, ktorá ešte pred týždňom Shanea romanticky objímala, je tak opäť sama. Zdá sa, že si mala dať väčší pozor a o svoje manželstvo viac zabojovať. Arun bol totiž zrejme jedným z mála mužov, ktorí jej dokázali byť verní. Krásavicu so svetlými očami totiž podviedol nielen Shane, ale aj Hugh Grant, ktorý ich trinásťročný vzťah ukončil tak, že si užil s prostitútkou – a ešte sa pritom nechal aj chytiť policajtami. Napriek tomu sú títo dvaja herci dodnes najlepšími priateľmi. Žeby sa dali opäť dokopy?!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu