Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Najštýlovejšia rodinka: Beckhamovci sa vyparádili a ronili slzy!

Rodina Beckhamovcov Zobraziť galériu (9)
Rodina Beckhamovcov

BIRMINGHAM – Elegantní ako nikdy! Členovia rodiny futbalistu Davida Beckhama (35) si dali na sebe naozaj záležať. Chlapci sa pridali k otcovi a každý z nich oslnil vo šviháckom obleku, nuž a mama Victoria zas oslňovala v ružovom kabátiku. Štýl táto rodinka skrátka ovláda na jednotku!

Vyparádili sa dokonale! Hoci Victoria aj David sú známi svojim  vynikajúcim vkusom, svojich synov radšej obliekajú do pohodlného oblečenia. Tento večer bol však výnimkou a všetci synovia sa predviedli v elegantných oblekoch – dokonca aj najmladší, len päťročný Cruz! Najoriginálnejšie sa však vyobliekal stredný syn Romeo. Nezvolil si jednofarebný oblek, ale dal prednosť kombinácii viacerých farieb a nezabudol si obliecť ani švihácku vestičku. Máš bod, Romeo!

A prečo sa vlastne Beckhamovci vybrali takto svorne von? Príčinou bola naozaj príjemná udalosť. David si totiž prišiel prevziať Cenu za celoživotný prínos v oblasti športu. Futbalistovi ju udelili za „neúnavnú prácu ako vyslanca britského športu“.

Futbalista sa pri preberaní ceny neubránil slzám. "Nielen že mi dala mojich troch skvelých chlapcov, ale je pre mňa každodennou inšpiráciou. Takže Victoria, Brooklyn, Romeo, Cruz, ďakujem vám," povedal David. Dojatiu sa neubránila ani jeho manželka Victoria, ktorá pri počúvaní manželovho ďakovného príhovoru tiež vyronila nejakú tú slzičku. A niet sa čo čudovať. „Sme spriaznení. A sme veľmi šťastní, že máme jeden druhého. Milujeme sa,“ zverila sa pred nedávnom Victoria novinárom. Niečo pravdy na tom zrejme bude. Veď ich trinásťročný zväzok je v oblasti šoubiznisu hodný priam zlatej svadby!

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu