Štvrtok23. máj 2024, meniny má Želmíra, zajtra Ela, Vanesa

Renáta klamala farmárovi Zdenovi: Má iného!

Zdena sklamala už aj Renáta. Zobraziť galériu (7)
Zdena sklamala už aj Renáta.

ŽARNOVICA – Opäť sa sklamal! Zdeno (52), ktorého poznajú diváci zo šou Farmár hľadá ženu, nemá šťastie v láske. Po tom, čo ho Zuzana (52) zranila prehnanou prítulnosťou k viacerým mužom, sklamal sa aj v Renáte (36). Tá mu zatajila to, čo nemala!

Napriek tomu, že si Zdeno ako jediný spomedzi farmárov priviedol na svoj statok až štyri ženy, ani s jednou mu to nevychádza. Strojná inžinierka Zuzana, ktorá mu padla do oka hneď po zoznámení, pozerala po iných chlapoch. Nečudo, že ju preto poslal spoločne s Evou zo svojej farmy domov. Keď pri Zdenovi zostali už len Renáta a Jana, začal sa tvrdý boj. Ženy sa nebránili intrigám!

Pri včerajšom vyraďovaní išlo do tuhého. Zdeno otvorene povedal, že sa rozhodol pre Renátu. Jana to znášala dosť ťažko. V tom momente však mala Renáta potrebu riešiť nevyjasnené záležitosti. „Dotyčná osoba sa vyjadrila, že vraj mám priateľa,“ povedala, pričom nepriamo naznačila, že s touto informáciou prišla práve Jana. Na farmára pôsobilo toto zistenie ako ľadová sprcha.

Vyradená ošterovateľka však aj napriek naliehaniu pocelý čas tvrdila, že nechápe, o čom Renáta hovorí. Podľa našich zistení s informáciou o tom, že Zdenova vyvolená je v skutočnosti zadaná a že jej priateľ pracuje v zahraničí, prišla prvá vyradená – Eva. Tá sa spoločne s nesmelou Janou usilovala intrigovať proti Renáte. Keď farmár a Jana zostali sami, Zdeno neskrýval pochybnosti. „Možno je to úvod voľačoho. Ak má skutočne nejakého priateľa, tak potom čo tu hrá?!" pýtal sa sám seba, ale aj Janky.  

Jane k tomu, aby zostala na Zdenovom statku, nepomholi ani intrigy. Farmár ju napokon zo súťaže vyradil. Ako to celé dopadlo s „klamárkou“ Renátou, uvidia diváci až budúci piatok.

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu