Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Trapas na Landovom krste: Rozpleštila sa na zemi!

Po krste nasledoval dramatický pád. Zobraziť galériu (5)
Po krste nasledoval dramatický pád.

NITRA – Nešťastná náhoda! Po premiére nového filmu Tacho z dielne Daniela Landu (42) krstil spevák svoj nový album so skladbami, ktoré k snímke nahral. Slávnostný akt však skončil dosť nepríjemne. Manželka jedného z anglických hercov, Georga Nicolasa, sa pošmykla na šampanskom... a doslova letela na zem.

V novom filme režisérky Mirjam Landovej si zahrali nielen českí a slovenskí herci, ale aj anglickí. George Nicolas, ktorý stvárnil manažéra hlavného hrdinu čiernej komédie, však nebude na nitriansku premiéru spomínať v najlepšom.

Po premietaní sa totiž v luxusnom nitrianskom hoteli krstil aj album s piesňami k filmu. Na cédečko sa lialo šampanské zo štyroch fliaš. Bublinkový mok pritom stekal priamo na zem. „Dávajte si pozor, teraz tadiaľto nechoďte,“ duchaprítomne zahlásila moderátorka podujatia Nora Hamar Ducká, kým personál nepriniesol mop.

Medzitým však z vedľajšej miestnosti vyšla manželka anglického herca. Bohužiaľ, skôr, než ju stihol na mokrú dlážku niekto upozorniť, ucítila jej tvrdosť. Podľa výrazu v jej tvári bol pád poriadne bolestivý. Našťastie, obišiel sa bez vážnych zranení.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu