Nedeľa2. jún 2024, meniny má Oxana, Xénia, zajtra Karolína, Kevin

Bon Jovi sa zveril: Nudím sa, som tučný a príliš pijem!

Jon Bon Jovi Zobraziť galériu (5)
Jon Bon Jovi (Zdroj: keystone)

LOS ANGELES - Americká rocková hviezda Jon Bon Jovi o sebe tvrdí, že je k plaču znudený, že je tlstý a príliš veľa pije. Spevák (48), ku ktorého hitom patria Blaze of Glory a Keep the Faith, ale dodáva, že nie je "tlstým Elvisom" a so starnutím sa vysporiadava dobre.

Frontman skupiny Bon Jovi je pre mnoho žien sexuálnym symbolom, ale muzikant priznáva, že má 5,5 kila nadváhy a príliš veľa pije. Vydáva síce stále albumy a podniká svetová turné, ale už ho tento život vraj "zúfalo nudí". Vylúčil však politickú kariéru napriek tomu, že sa podieľal na volebnej kampani v prospech amerického prezidenta Baracka Obamu.

Jeden z najpopulárnejších hudobníkov na svete absolvoval v rámci turné nazvaného podľa minuloročného albumu skupiny The Circle v júni v londýnskej 02 aréne 12 vypredaných koncertov a budúci rok bude pokračovať v turné po južnej pologuli. V rozhovore pre nedeľné vydanie denníka The Daily Telegraph spevák z New Jersey pripustil, že sa cíti "zbytočný".

"Som akosi zbytočný vzhľadom k tomu, že teraz nie som vo forme, mám 5,5 kila nadváhy, pijem príliš veľa a som k plaču znudený. Nie som ale tlstým Elvisom. V štyridsiatich ôsmich rokoch vyzerám dobre a so starnutím sa vyrovnávam dobre. Stáva sa, že sa pozriete na svojich rodičov a starších ľudí okolo vás a poviete si: Nie! Nechcem sa dožiť takého veku.

Nechcem to, ale nakoniec je to oveľa lepšie ako umrieť. Je veľa ľudí v mojom veku, ktorí umierajú. Bože, nechcem, aby sa to stalo. Musí to byť strašné. Vidíte okolo seba, prečo ľudia priberajú, starnú a vzdávajú sa všetkého. Pretože každý deň robia to isté: ráno vstávajú a potom robia rovnako nudné veci."


Bon Jovi sa oženil so svojou láskou zo strednej školy Dorotheou. Sú spolu už 20 rokov a majú štyri deti. Posledné štvrťstoročie sa jeho rocková kapela nikdy nerozpadla, nikdy neprestala skladať, koncertovať a nahrávať albumy; za 24 rokov ich natočila takmer desiatku a predalo sa 120 miliónov nosičov. Skupina zorganizovala viac ako 2700 koncertov najmenej v 50 krajinách a hrala 35 miliónom fanúšikov.

Napriek týmto úspechom Bon Jovi hovorí, že peniaze nie sú pre neho motivácia. Na otázku, či obchodný úspech je dôležitý, odpovedal: "Nie. Ale umožňuje vám to pokračovať. Je to tiež platforma pre mnoho ďalších vecí, ktoré sa stali súčasťou môjho života. Neviem, či by som rovnakým spôsobom vstúpil do prezidentskej politiky, keby som nebol tak úspešný vo svojej práci. "

Neboli ste na koncerte kontroveryného Rytmusa? Čítajte o ňom tu!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu