Nedeľa2. jún 2024, meniny má Oxana, Xénia, zajtra Karolína, Kevin

Divoch Bon Jovi: V posteli si užíval so štyrmi ženami!

John Bon Jovi Zobraziť galériu (6)
John Bon Jovi

LOS ANGELES – Toto sa nemalo dostať von! Americký spevák a herec John Bon Jovi (48) si v posledných rokoch zakladá na dobrej povesti. Politicky sa angažuje a venuje sa charitatívnej činnosti. Preto ho veľmi nepotešilo, že po dvadsiatich piatich rokoch prenikla na verejnosť fotografia, kde leží v posteli so štyrmi polonahými slečnami. John, býval si pekný divoch!

Líder skupiny Bon Jovi nie je neviniatko. Nepatril však k tým, ktorí sa svojimi neresťami radi chvália. Ako rocker si najmä v 80-tych rokoch užíval pôžitky z toho plynúce, ale snažil sa udržať si relatívne dobrú povesť. Žiaľ, objavila sa nová kniha Sex, drogy a Bon Jovi. Sústreďuje sa najmä na pikantnosti zo zákulisia. V 80-tych rokoch ležali členom kapely ženy pri nohách. Bolo to obdobie bohaté na sexuálne zážitky i koketovanie s drogami či alkoholom. Za pikantnou knihou stojí jeden z bývalých tour manažérov. Vytĺka si kapitál na najbúrlivejšom období kapely.

Pikantná fotka z roku 1985 zachytáva Johna v posteli so štyrmi slečnami s obnaženými prsiami. Dve z nich sa tlačia hlavami spevákovi do rozkroku. Vzbudzuje to dojem, akoby ho orálne uspokojovali. S fotografiou sa ďalej nepracovalo. John si hravo zrátal, že je príliš nemorálna na to, aby sa zverejnila. Po rokoch však predsa len prenikla na verejnosť. Spevákovi priniesla neželanú publicitu. John pritom o sebe v poslednom období hovorí ako o znovunájdenom kresťanovi. V roku 2006 založil charitatívnu nadáciu Jon Bon Jovi Soul Foundation. „Pokúšame sa prelomiť bludný kruh chudoby a bezdomovectva,“ povedal o jej činnosti. Bodaj by aj jeho nadačná činnosť vzbudzovala takú pozornosť, ako jeho hriechy mladosti!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu