Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Halle Berry ako porcelánová bábika: Aj po 40-tke je stále bez vrások!

Halle Berry ako mladica - bez jedinej vrásky Zobraziť galériu (17)
Halle Berry ako mladica - bez jedinej vrásky

LOS ANGELES – Má zmluvu na večnú mladosť? Presne to sa spytujú ženy zelenejúce závisťou pri pohľade na bezchybnú pleť čokoládovej Halle Berry (43). Tá totiž aj v zrelom veku vyzerá sviežo a sexi ako zamlada – vráskam sa stále úspešne vyhýba. Ako to len robí?!

V jednoduchosti je krása! To je zrejme jedno z tajomstiev hollywoodskej sexice, ktorá sa v nedeľu večer blysla na 30. ročníku charitatívneho podujatia Silver Rose Gala. Jedna z najospevovanejších krásavíc posledného desaťročia ani tentoraz nesklamala – ako pravá diva zažiarila aj v obyčajných kokteilkách.

Zvodne rozcuchaná a s rafinovanými prestrihmi! Hoci sa Halle v závere minulého týždňa takmer vôbec neodhaľovala, už opäť sršala sexepílom. Stačili jej k tomu krémové šaty s nádychom sivej končiace tesne nad kolenami, v ktorých vynikli pekne tvarované lýtka. Asymetrické rozstrihy nad bruškom a na ramene jej navyše dodali ten správny šmrnc!

Herečkinu krásu aj tentoraz podčiarkol krátky účes, ktorý zvýraznil nielen jej pekné črty tváre, ale tiež priam dokonalú pleť. Tá však zrejme nebude len výsledkom závideniahodnej genetickej výbavy. Aj keď je pravda, že vrásky sú u tmavších krások menej viditeľné, zlé jazyky si šuškajú, že Halle takisto podľahla magickému efektu botoxu. V kombinácii s vhodným mejkapom tak ani v jej prípade nejde o nijaký zázrak – kvôli ukážkovému zovňajšku aj ona pravidelne investuje nemalú sumu peňazí!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu