Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Ten ale dopadol... Michael Jackson straší vtákov v Taiwane!

Maketa Michaela Jackson na ryžovom poli Zobraziť galériu (7)
Maketa Michaela Jackson na ryžovom poli

TCHAJ-PEJ - Majitelia taiwanskej farmy chránia svoju úrodu ryže pred nenásytným vtáctvom maketou zosnulého speváka Michaela Jacksona. Tá má obrovský úspech. K dvom strašiakom pribudne tretí.

Autorom nápadu je Jacksonov fanúšik Pching-sing (30). Postavy vytvára s pomocou drevenej kostry, na tvár používa špongiu. Prvú z odstrašovacích postáv navliekol do čierneho saka, čiernych topánok a na špongiu nasadil čierny klobúk. Na rukách má strašiak biele rukavice pošité flitrami. Ďalšia postava je v červenom úbore, podobnom tomu, aký mal Jackson na sebe v klipe k piesni Thriller.

Lee pre veľký úspech teraz pracuje na treťom strašiakovi - Jacksonovi. Všetkých zamestná na otcovom ryžovom poli v oblasti Chang-chua v strednom Taiwane.

"Otec musí v čase dozrievania úrody chodiť každý deň na pole a plašiť vtáky. Povedal som si, že Michaela pozvem na naše vtáky," povedal Lee reportérom miestnej televízie a obšťastnil ich niekoľkými výstupmi simulujúcimi Jacksonove známe gestá a kreácie.

Nie všetci v rodine sú ale Leeovým nápadom nadšení. "Dedko sa rozčuľoval a hovoril, že nás bude prenasledovať Jacksonov duch. Mne by nevadilo, keby sa tu Michael objavil," povedal Lee.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu