Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Sexi Jandová bez zábran: Opäť sa vyzliekla!

Marta Jandová pózuje takmer nahá. Zobraziť galériu (4)
Marta Jandová pózuje takmer nahá.

PRAHA – Žiadna hanblivka! Speváčka Marta Jandová (35) s nahotou problém rozhodne nemá. Dokázala to aj nedávno, keď si užívala thajskú masáž. Pri tejto príležitosti zo seba zhodila oblečenie a zapózovala pred objektívom fotografa.

Nebolo to prvýkrát! Marta Jandová už v minulosti nakrútila so svojou kapelou Die Happy pikantný videoklip zo zákulisia, kde ukázala svoj zadoček. Teraz vystavila svoje telo na obdiv znovu. Sexi rockerka sa totiž rozhodla relaxovať na thajskej masáži. Ako prezradila pre server odhaleno.cz, mala na to aj zdravotné dôvody, a to bolesti chrbtice.  

Marta si na masážny stôl ľahla v Evinom rúchu, pričom jej však asistovali aj objektívy fotografov. „Vôbec mi to nevadilo, keďže na tých fotkách je vidno menej, než keď mám na sebe plavky," povedala so smiechom Jandová.  

Pri pohľade na brunetkine sexi telo mnohých napadne, že by mohla pokojne nafotiť pikantné zábery. Ako nám však speváčka už dávnejšie prezradila, nehrnie sa do toho. „Myslím si, že dokážem iné veci, než sa ukazovať nahá. Možno jedného dňa...“ poznamenala Marta, čím vlastne túto myšlienku nezavrhla. Nechajme sa teda prekvapiť, kedy nastane ten správny deň...

 


 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu