Utorok18. jún 2024, meniny má Vratislav, zajtra Alfréd

Mareš stratil reč: Obvinenie, že berie kokaín!

Leoš Mareš - berie drogy? Zobraziť galériu (5)
Leoš Mareš - berie drogy?

PRAHA – Rýpať do niektorých ľudí sa naozaj neoplatí! Presvedčil sa o tom aj Leoš Mareš (34), keď podpichoval herca Tomáša Krejčířa (35). Ten mu to totiž odplatil dosť tvrdo – obvinením, že moderátor berie drogy!

Prehnali to! O moderátorovi Leošovi Marešovi je známe, že si pri moderovaní rád robí srandu na cudzí účet. V sobotu sa mu to ale vypomstilo!

V Prahe sa konali majstrovstvá v miešaní nápojov, kde nesúťažne vystúpili aj známe osobnosti, napríklad modelka Simona Krainová a herec Tomáš Krejčíř. Ten donedávna patril k mormónom a v českej odnoži Cirkvi Ježiša Krista Svätých posledných dní mal dosť vysokú funkciu.

A Mareš si proste pri Krejčířovom pokuse o miešaný drink neodpustil poznámku práve k mormónskej viere. To podľa denníka Aha! Tomáša poriadne naštvalo a útok odrazil silnými zbraňami. „Leoš, už si si dnes dal kokaín?“ spýtal sa zlostne. „Videl som ťa vzadu, ako si dávaš,“ dodal zádrapčivo.

A na toto obvinenie už Leoš nedokázal reagovať. V tej chvíli mu zrejme došla zásoba vtipov a z nešťastnej situácie nedokázal vykľučkovať. Nechajme sa prekvapiť, či táto slovná prestrelka nebude mať aj súdnu dohru. 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu