Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Habera s Marešom do bordelu, Adela sex až po svadbe!

Leoš Mareš, Zdeněk Troška a Pavol Habera. Zobraziť galériu (7)
Leoš Mareš, Zdeněk Troška a Pavol Habera.

MILOTICE - Talentová šou televízií Markíza a Nova – Talentmania, ktorá včera odštartovala na televíznych obrazovkách, bola plná dvojzmyselných narážok. Nevyhla sa im porotkyňa Adela Banášová (29), ale ani Pavol Habera (48). Ten dokonca lanáril moderátora Leoša Mareša (34), aby spolu zbehli do erotického salónu!

Zdá sa, že počas kastingov sa nenudili! Včera večer sa v zámku na Morave predstavili hlavné tváre Talentmanie. Okrem osmičky adeptiek na post moderátorky sa ukázali aj porotcovia - režisér Zdeňek Troška, modelka Alena Šeredová, moderátorka Adela Banášová a spevák Pavol Habera. Prostredníctvom nich ponúkli tvorcovia divákom ochutnávku toho, čo ich čaká.

Habera v premiérovej časti opäť potvrdil, že je milovníkom krásnych žien. „Hlasoval, aby postúpili ešte pred tým, ako vystúpili,“ doberali si speváka Troška s Marešom. Tým však žartíky medzi moderátorom a lídrom skupiny Team nekončili. Habera napríklad adresoval Marešovi nezvyčajnú otázku počas jedného z kastingov. Keď na pódiu uvidel staro vyzerajúceho pána, ktorý bol v jeho veku, ostal polichotený. „Leoš, nejdeš dnes so mnou do bordelu?“ zakričal na českého moderátora, pričom so smiechom dodal, že by mali využiť to, ako vyzerajú.

Zábavná bola aj dokrútka Adely Banášovej. V nej bolo o moderátorke povedané, že sex bude praktizovať až po svadbe. Na to zareagoval jej partner Peter Modrovský slovami: „Mne to nevadí, ja si počkám.“ Netrpezlivá však bola Adela. Tá počas včerajšieho večera túžobne čakala na koniec vysielania. Zatiaľ, čo sa všetci zabávali na zostrihoch, ona mala úplne iné starosti. V elastickom overale tŕpla, aby neukázala viac, ako chcela. „Som rada, že kamery ma snímajú od pása nahor,“ zabávala sa na svoj účet.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu