Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Krásna upírka zo Súmraku: Z malej školáčky veľká mrcha!

Kristen Stewart Zobraziť galériu (17)
Kristen Stewart

LOS ANGELES – V detstve to nemala jednoduché! Hoci Kristen Stewart (20) navonok pôsobí ako nežná kráska, v školských laviciach si veľa zábavy neužila. Spolužiaci totiž od nej bočili a za chrbtom ju titulovali tými najhoršími prezývkami. Všetci ju mali len za obyčajnú mrchu!

Neuveriteľne na ňu žiarlili! Tak ako množstvo hollywoodskych hviezd, aj mladučká Kristen rozbehla svoju kariéru pred kamerami už v útlom detstve. V ôsmich rokoch ju totiž vďaka školskej vianočnej hre objavil istý agent. Slovo dalo slovo a hrdinka filmovej ságy Súmrak dostala svoju prvú úlohu bez repliky. Daň za takýto úspech však bola krutejšia, ako si dokázala vôbec predstaviť – v triede sa s ňou nikto nebavil!

„Nemohla som sa kamarátiť s deckami v mojom veku. Boli zlomyseľné a nedali mi žiadnu šancu,“ posťažovala sa úspešná herečka v jednom z rozhovorov. Ako zároveň dodala, čím menej o svojej práci hovorila, tým to bolo horšie: „Nikdy som nebola typ dievčaťa, čo všade naokolo rozpráva o herectve. Všetci ma preto mali za strašnú mrchu.“
 
Za odpornú ženskú bez chrbtovej kosti ju však rozhodne nemá jej filmový aj skutočný milenec Robert Pattinson. Ten sa médiám priznal, že v nej našiel obrovskú oporu, a preto sa o svojej láske vyjadruje len v superlatívoch. Dôkazom toho, že im to v súkromí klape na výbornú bola aj losangelská premiéra tretieho dielu spomínanej ságy. Zaľúbenci sa po celý čas k sebe túlili a jeden z druhého nespúšťali oči.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu