Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Ďurianová a Hablovičová: Toto na sebe neznášame!

Marianna Ďurianová a Lucia Hablovičová. Zobraziť galériu (6)
Marianna Ďurianová a Lucia Hablovičová.

BRATISLAVA – Nikto nie je dokonalý! Tohto hesla sú si vedomé aj známe krásky slovenského šoubiznisu – Marianna Ďurianová (33) a Lucia Hablovičová (32). V rozhovore nám obe prezradili, čo im na ich zovňajšku najviac prekáža!

Moderátorka markizáckeho spravodajstva Marianna Ďurianová a bývalá riaditeľka súťaže Miss Slovensko Lucia Hablovičová sú vo všeobecnosti označované za veľmi šarmantné ženy. Byť stále dokonale upravená a nalíčená je popri ich práci nevyhnutnosť. Aj oni však bojujú s vlastnými nedostatkami.

Blonďavá moderátorka by napríklad rada ubrala zo svojej výšky. „Chcela by som mať o 10 cm menej, aby som mohla nosiť vysoké opätky,“ prezradila nám Marianna, ktorej takáto obuv pripadá veľmi sexi.

V porovnaní s ňou má Hablovičová pocit, že by toho na sebe vylepšila oveľa viac. „Aj keď to možno tak nevyzerá, ja mám strašne veľa nedostatkov,“ poznamenala tmavovláska. Zrejme sa na nej odrazila jej bývalá profesia. Ako riaditeľka súťaže krásy musela byť na svoje zverenkyne často kritická. „To by bolo na celovečerný rozhovor,“ zareagovala so smiechom Lucia, keď sme chceli vedieť aspoň jeden z nedostatkov.

Ak vás zaujíma, čo robia Lucia Hablovičová a Marianna Ďurianová preto, aby boli krásne, kliknite SEM. 

Sledujte Topky TV: Lucia Hablovičová a Marianna Ďurianová hovoria o kráse, svojich prednostiach, ale aj o nedostatkoch.



Ďurianová a Hablovičová - vinea


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu