Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Ďurianovej divadelná úloha: Koniec!

Marianna Ďurianová Zobraziť galériu (6)
Marianna Ďurianová

BRATISLAVA – Po necelom roku končí! Moderátorka Marianna Ďurianová (33) sa bude musieť už onedlho rozlúčiť s rozprávkovou postavou Popolušky. Tú stvárňovala približne desať mesiacov na doskách bratislavského divadla.

Marianna Ďurianová si v decembri 2009 splnila svoj sen z mladosti. Stala sa herečkou na divadelných doskách, hoci iba na polovičný úväzok. Moderátorka stvárňovala rolu skromného dievčaťa – Popolušky. S touto postavou sa však bude musieť najnovšie rozlúčiť. Bratislavské divadlo Meteorit totiž predstavenie sťahuje zo svojej ponuky.

Plavovláska však nesmúti. Pomaly sa totiž pripravuje na ďalšiu divadelnú hru. Ako sme zistili, najnovšie sa objaví v rozprávke Snehová kráľovná, kde stvárni hlavnú postavu. „Bude to pre mňa veľkou výzvou, pretože táto úloha je charakterovo zložitejšia,“ povedala Ďurianová.

Topky.sk ďalej v súvislosti s jej novým angažmánom zaujímalo, ako sa vcíti do negatívnej hrdinky. „V tom problém nevidím, no trošku sa bojím reakcií detí. Keď som bola Popoluškou, odozvy boli pozitívne. Na macochu však reagovali citlivo. Nepáčilo sa im, že bola zlá. A Snehová kráľovná bude práve takáto. No aj to patrí k divadlu a herec by mal vedieť stvárniť akúkoľvek postavu,“ vysvetľuje plavovláska.

Nechajme sa prekvapiť, ako sa teda Marianna vžije do Snehovej kráľovnej. Presvedčiť sa o tom budeme môcť v divadelnom predstavení, ktorého premiéra je naplánovaná na začiatok decembra v divadle Meteorit.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu