Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

U Hudákovcov je dusno!

Michal Hudák s manželkou Editou. Zobraziť galériu (6)
Michal Hudák s manželkou Editou.

BRATISLAVA - V rodine moderátora TV JOJ Michala Hudáka (36) to vrie. Krátko po tom, čo zasadol do moderátorského kresla pripravovanej reality show VyVolení, sa pochytil s manželkou Editou (37).

Práca v relácii si totiž vyžaduje jeho neustálu prítomnosť v Bratislave. Znamená to teda, že na vyše 100 dní sa bude musieť vzdať svojej rodiny žijúcej v Prešove. Pani Edite sa to nepáči a manželovi dala na výber: Buď my, alebo televízia! A to je aj dôvod, prečo došlo medzi manželmi Hudákovcami k ostrej výmene názorov.

Už na jeseň prepukne jedna z najväčších reality show na Slovensku VyVolení. Na viac než tri mesiace bude musieť Michal Hudák zabudnúť na víkendové cesty na východ. Okrem moderovania živých vstupov bude mať totiž na starosti aj nekonečné rozhovory s finalistami či nakrúcanie rôznych upútavok. Na manželku Editu, ako i deti Šimona (11) a Evku, (1)tak nebude mať čas. "Doma je trochu hustá atmosféra. Je však pravda, že som ju vyvolal ja. Keď sa ma manželka opýtala, kedy budem chodiť domov, odpovedal som jej trochu nervózne - neviem to ani ja sám," priznal Hudák.

Ak by však Televízia JOJ ponúkla svojmu moderátorovi a jeho rodine v Bratislave náhradné ubytovanie, konflikt by bol zažehnaný. Jojka však Hudákovi odkazuje: Na byt zabudni! Pomôžeme ti inak. "Michal nás poprosil, aby sme pri zostavovaní harmonogramu VyVolených rešpektovali jeho rodinné povinnosti. Radi mu v tomto vyjdeme v ústrety a upravíme mu program tak, aby mohol častejšie chodiť domov," dušoval sa hovorca Jojky Ľudovít Tóth. Dodrží Jojka sľub?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu