Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Paris Hilton sa z japonského letiska vrátila do USA: K nám nevkročíš!

Paris Hilton Zobraziť galériu (7)
Paris Hilton

TOKIO - Dedička hotelového impéria Paris Hilton odletela dnes z Japonska späť do USA po tom, čo ju v utorok zadržali na medzinárodnom letisku v Tokiu a následne niekoľkokrát vypočúvali.

Dvadsaťdeväťročná Hilton mala v metropole Japonska propagovať svoju novú módnu značku a uzavrieť niekoľko kontraktov. Po prílete na letisko Narita ju však zadržali a odmietli vpustiť do krajiny, pretože v pondelok ju v Las Vegas odsúdili na ročný podmienečný trest za ilegálne prechovávanie drog a marenie úradného výkonu.

Podľa japonských zákonov môžu na pasovej kontrole zastaviť každého, kto bol odsúdený pre problémy s drogami. Po prílete ju niekoľko hodín vypočúvali, potom ju ubytovali v letiskovom hoteli. S vypočúvaním pokračovali dnes ráno. Hovorca imigračnej polície na letisku Narita odmietol uviesť, či sa Hilton rozhodla opustiť krajinu dobrovoľne alebo jej vstup zakázali úrady.

"Idem späť domov. Som naozaj unavená. Teším sa na to, keď sa do Japonska znova vrátim," povedala reportérom pred odletom Hilton, ktorá sa v prípade ilegálneho prechovávania drog vyhla väzeniu vďaka uzavretiu dohody o vine a treste s prokurátorom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu