Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Paris Hilton po kokaínovej afére: Už znáša následky!

Paris Hilton Zobraziť galériu (14)
Paris Hilton (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Paris Hilton dostala v stredu zákaz vstupu do dvoch rekreačných a kasínových rezortov Wynn Las Vegas a Encore patriacich pod spoločnosť Wynn Resorts. Stalo sa tak po tom, ako jej v jednom z nočných klubov spomínaných zariadení vypadlo priamo pred policajtom 0,8 gramu kokaínu.

Do podniku sa spolu s jej priateľom Cyom Waitsom chcela ukryť pred zvedavými fotografujúcimi ľuďmi, keď ich zastavila polícia po tom, ako z ich auta zacítili zápach marihuany. Hilton obvinili z prechovávania drog a Waitsa z jazdy pod vplyvom omamných látok. Ten pre incident prišiel o lukratívne zamestnanie topmanažéra nočných klubov Tryst v rezorte Wynn a XS v rezorte Encore. Potvrdila to hovorkyňa spoločnosti Wynn Resorts Jennifer Dunne.

Hilton polícii tvrdila, že kabelka nie je jej a že si myslela, že zabalený kokaín je len žuvačka. Podľa nedávnych vyjadrení právneho experta Dmitryho Gorina bude musieť prokuratúra dokázať, že kabelka skutočne patrila hviezde a tiež, že marihuanový dym sa šíril z jej auta. To sa už údajne polícii podarilo, pretože v stredu informovala, že v Cadillacu Escalade našli ohorok po marihuanovom jointe. Hotelovú dedičku čaká súdne pojednávanie 27. októbra, jej priateľa 29. novembra.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu