Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

VyVolení súťažiaci brali drogy!

BRATISLAVA - Reality show televízie JOJ VyVolení otriasa ďalší škandál. Medzi súťažiacimi, ktorí majú záujem o ceny v hodnote jedenásť miliónov korún, sa objavili aj dvaja narkomani.

Mladých ľudí, pravdepodobne závislých od tvrdých drog, odhalila povinná lekárska prehliadka. Iba 21-ročná Naďa holdovala halucinogénnemu LSD. Jej o osem rokov starší kolega zase užíval kokaín. Kňažkova televízia oboch hriešnikov z príprav na VyVolených bez milosti vyhodila.

Presne šesťdesiati semifinalisti sa tento týždeň poriadne zapotili na dvadsiatich zdravotných testoch, ktoré sú podmienkou na vstup do luxusnej vily VyVolených. Produkcia tejto reality show však zostala poriadne zaskočená. Dvaja potenciálni súťažiaci brali tvrdé drogy. To však nebolo jediné prekvapenie. Testy ďalších štyroch semifinalistov boli zase pozitívne na THC, čiže na zvyšky tzv. mäkkej drogy marihuany.

Nezamestnaná Naďa z Bratislavy podľa lekárskej správy užívala nebezpečné a návykové LSD, ktoré vyvoláva silné halucinácie. Okrem tejto nevšednej "záľubky" mala aj ďalšie: nakrúcala domáce erotické videá, chodila na box a chcela ísť aj na základnú vojenskú službu. Na pozitívny drogový test doplatil aj Bratislavčan Martin, ktorý užíval kokaín.

"Obidvoch sme z príprav na našu jesennú reality show okamžite vylúčili," uviedol hovorca TV JOJ Ľudovít Tóth. "Ďalších štyroch pozitívnych na marihuanu pošleme v septembri znova na testy. Ak budú čistí, dostanú druhú šancu," dodal.

Zdá sa, že Jojka sa do začiatku VyVolených ešte zapotí. Zo šesťdesiatich semifinalistov zostali 58. O niekoľko dní možno vylúčia aj ďalších. Čakajú ich totiž dôkladné psychologické vyšetrenia a testy.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu