Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Barkolová, Ďurica, Amenová: Utrhli sa z reťaze!

Celebrity sa poriadne odviazali. Zobraziť galériu (17)
Celebrity sa poriadne odviazali.

BRATISLAVA – Tomu sa povie poriadna letná párty! V piatok večer to v hlavnom meste žilo. Svoje o tom vie futbalový reprezentant Ján Ďurica (28), ktorý sa odviazal za barom. Ním namixované alkoholické nápoje testovala aj moderátorka Erika Barkolová (32). O náladičku pri stoloch sa tiež starala čerstvá Miss Universe SR Anna Amenová (25).

Nech žije párty! V súvislosti so spustením protidrogovej kampane, ktorá bude v najbližšom období prebiehať v jednotlivých kluboch Slovenska, sa naše celebrity nedali zahanbiť. Najviac bodovali Ján Ďurica a Zora Czoborová, ktorí sú hlavnými tvárami kampane.

Ďurica po návrate z Afriky vymenil futbalové ihrisko za barový pult. O tom, že mu to v úlohe barmana svedčalo, niet pochýb. Ženy nadšene kričali a s chuťou sa pustili do testovania alkoholických nápojov, ktoré namiešal. Medzi nimi nechýbala jojkárska moderátorka Erika Barkolová.

Mixovala aj bývalá fitnesska Zora Czoborová. Tá sa v piatok večer „zahrala“ na dídžejku. Jej umenie ocenila speváčka Lenka Salmanová - Rakárová, ktorá prišla na párty v sprievode manžela Alexa.

Aj misska Amenová sa zabávala. Spoločnosť pri stole pobavila vtedy, keď zahanbene vyťahovala z kabelky toaletný papier, ktorý jej tam napchala jojkárka Orviská. Ak vás zaujíma, ako to na divokej párty vyzeralo, pozrite si zábery v GALÉRII.

Foto: Ján Zemiar, papraci.sk



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu