Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Česká kráska Kerndlová sa vydala: No nie za dlhoročného partnera!

Tereza sa vo videoklipe vydala. Zobraziť galériu (11)
Tereza sa vo videoklipe vydala.

ÚSTÍ NAD LABEM – Vyskúšala si to! Česká speváčka Tereza Kerndlová (23) už zrejme vie, ako sa bude cítiť v deň, keď vstúpi do manželského stavu. Vo svojom najnovšom videoklipe sa totiž vžila do úlohy nevesty. Ženíchom však nebol jej dlhoročný partner, ale niekto iný!

Netradičná a rýchla svadba! Bývalá členka skupiny Black Milk – Tereza Kerndlová prichádza s novým singlom, ktorý nesie názov Schody z nebe. V klipe k spomínanej piesni sa sexi tmavovláska predstaví ako zamilovaná nevesta.

Nás zaujímalo, ako sa jej „svadobný“ deň nakrúcal. „Veľmi sa jej to páčilo a tešila sa z toho, že nám vyšlo počasie, pretože sme na videoklipe pracovali dva dni,“ prezradil nám speváčkin manažér René Mayer. Práve s ním tvorí kráska už sedem rokov pár. Za neho sa však paradoxne nevydávala. Ženíchom sa stal model z istej českej agentúry.

Od speváčkinho manažéra sme v súvislosti so ženbou chceli vedieť, či so svojou priateľkou a zverenkyňou neplánujú spečatiť lásku svadbou v reálnom živote. „Zatiaľ nie, nič nás do toho netlačí,“ poznamenal na záver Mayer.

Chcete byť so svojím partnerom v deň svadby výnimoční? Rozhodnite sa spečatiť svoj záväzok prstienkami z nekonvenčného materiálu. Viac info nájdete TU.

VIDEOklip k piesni Schody do nebe, v ktorom sa Tereza Kerndlová vydáva.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu