Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Mojsejová sa vyhráža: To si vyžeriete!

Nora Mojsejová sa cíti byť televíziou oklamaná. Zobraziť galériu (5)
Nora Mojsejová sa cíti byť televíziou oklamaná.

BRATISLAVA – Horšie ako telenovela! Nová kuchárska šou Kapor na torte, ktorú už od pondelka začnú vysielať televízie Joj a Prima, vyvolala rozruch skôr, ako začala! Prsty v tom má najmä košická podnikateľka Nora Mojsejová (52), ktorá so sebou nenechá len tak zametať. Po incidente s pornoherečkou Dolly Buster (40) sa Jojke začala Nora vyhrážať žalobou.

Nenechá to len tak! Rázna podnikateľka Nora Mojsejová, ktorá sa po dlhom čase nechala „ukecať“ na účasť v televíznej šou, je poriadne naštvaná. Z relácie Kapor na torte sa namiesto programu o varení vykľula kontroverzná šou plná hádok, ohovárania a dokonca aj vyhrážok.

Po tom, čo sa pri nakrúcaní prvej časti spustila vo vile na Pereši hádka ako hrom, napätie medzi účastníkmi neutíchlo. Práve naopak, vrelo to ďalej. Nasledovala výmena názorov medzi Evou Mázikovou a Ivetou Bartošovou. No ani týmto séria problémov neskončila.

Už v pondelok sa má totiž odvysielať prvá časť relácie Kapor na torte, čo nám potvrdil aj hovorca televízie Joj Jozef Gogola. „Najlepšiu česko-slovenskú kuchársku šou odvysielame tak, ako bola plánovaná. Teda všetky vyrobené časti so všetkými celebritami." A to sa nepozdáva práve Nore Mojsejovej. Tá totiž ešte nedávno tvrdila, že v prípade odvysielania dielu, v ktorom účinkuje, chce od televízie vyšší honorár. A to z dôvodu, že údajne neboli dodržané podmienky zmluvy. Keď jej nezaplatia viac, bude bojovať. 

„Už mi nejde o honorár. Len chcem, aby jednali slušne a neklamali ma. Neboli dodržané podmienky zmluvy,“ tvrdila včera topkám Nora. Dokonca nám priznala, že podnikla už aj prvé kroky. „Dostanú v najbližšej dobe písomný zákaz na odvysielanie. Nechcem sa k tomu vyjadrovať, všetko konzultujem s právnikom,“ povedala nám Mojsejová.

Topky.sk preto zisťovali, čo urobí košická podnikateľka v prípade, že sa tak naozaj stane a televízia odvysiela aj diel z Pereša. „Nech si to odvysielajú, potom budú znášať právne následky,“ priznala svoj úmysel Nora, ktorá túto záležitosť necháva výlučne na právnikovi. Nechajme sa prekvapiť, ako to celé dopadne.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu