Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Lindsay Lohan obeťou zlých diagnóz: Sedí v base neprávom?

Lindsay Lohan po vypočutí rozsudku Zobraziť galériu (8)
Lindsay Lohan po vypočutí rozsudku (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Americká herečka, modelka a speváčka Lindsay Lohan bola zrejme obeťou zlých diagnóz. Lekári z Resnick Neuropsychiatric Hospital na Kalifornskej univerzite, kde sa momentálne lieči, tvrdia, že netrpí tými psychickými problémami a závislosťou, ktoré jej predtým diagnostikovali na inej klinike.

Informovala o tom webová stránka TMZ.com. Ako uviedol nemenovaný zdroj, medzi lekármi prevláda názor, že sudkyňa Marsha Revel "prehnane reagovala", keď 24-ročnú celebritu poslala do liečebne na 90 dní. Podľa nich by na klinike mala stráviť maximálne 30 dní, pričom po prepustení by mala nasledovať ambulantná liečba.

Lohan prestala brať všetky lieky, nemôže piť alkohol a nemala pritom žiadne nepriaznivé reakcie. Lekári si preto nemyslia, že herečka a speváčka je závislá od alkoholu. Taktiež tvrdia, že v minulosti jej lekári nesprávne diagnostikovali poruchu osobnosti sprevádzanú hyperaktivitou (ADHD), pričom práve preto začala brať jeden z liekov, od ktorého je podľa niektorých zdrojov závislá.

V klinike Morningside Recovery jej určili bipolárnu poruchu, no v Resnick Neuropsychiatric Hospital to odmietajú. Lohan pravdepodobne trpí poruchou osobnosti, ktorá je však podľa nemenovaného zdroja TMZ.com bežná a čiastočne môže byť príčinou problémov, keď človek vyrastá v Hollywoode. Práve liek, ktorý Lindsay Lohan brala na ADHD, podľa špecialistu na závislosti Joea Harasztiho môže mať u ľudí, ktorí ho berú, aj keď ho nepotrebujú, podobný účinok ako kokaín či metamfetamín.

Dodal, že v takomto prípade môže liečivo vyvolať manické symptómy. "Môžu sa stať veľmi impulzívnymi," vyjadril sa. Okrem toho môže spôsobiť nespavosť a ľudia následne začnú brať ďalšie lieky, aby zaspali. "Je to bludný kruh," doplnil. Ďalší odborník na závislosti Marc Kern pre TMZ.com uviedol, že ľudia, ktorí berú spomínaný liek, často nadmerne pijú alkohol.

Tento týždeň mala Lindsay Lohan viac dôvodov na radosť. V jej prospech sa skončili dva právne spory - jeden s butikom, v ktorom vraj nezaplatila za šatstvo a topánky, a druhý v prípade stratených hodiniek. V prvom prípade vyšlo najavo, že Lindsay Lohan butiku zaplatila a ten napokon súhlasil so stiahnutím žaloby. V druhom prípade sa jeden jej známy, ktorý ju obvinil z ukradnutia hodiniek v hodnote 35-tisíc amerických dolárov (zhruba 27-tisíc eur), rozhodol nepostúpiť prípad na ďalšie vyšetrovanie.

Ďalšie problematické hollywoodske herečky nájdete TU
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu