Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Lindsay Lohan: Svitá jej na lepšie časy!

Lindsay Lohan Zobraziť galériu (8)
Lindsay Lohan

LOS ANGELES - Americkú herečku, speváčku a modelku Lindsay Lohan (24), ktorú 2. augusta predčasne prepustili z väzenia, možno skôr pustia aj zo súdom nariadeného liečenia zameraného na odvykanie od drog a alkoholu.

Mala tam stráviť 90 dní, na kliniku putovala hneď po prepustení z väzenia. Prokurátorka Danette Meyers, ktorá sa zaoberala prípadom herečky a speváčky, to povedala pre webovú stránku RadarOnline.com. "Z rozhovorov s (právničkou Lohan) Shawn Chapman Holley som pochopila, že slečnu Lohan by mohli onedlho prepustiť z odvykacej kliniky," uviedla Meyers. Skoršie prepustenie podľa nej zrejme odporučia "odborníci na zdravotnú starostlivosť". Prokurátorka však nevedela presný dátum herečkinho prepustenia.

Lindsay Lohan si vo väzení odpykávala trest za porušenie podmienky v prípade obvinení zo šoférovania pod vplyvom alkoholu a prechovávania drog z roku 2007. Súd ju za to, že od decembra vynechala sedem hodín vzdelávania o zodpovednom pití alkoholu, odsúdil na 90 dní. Odsedela si však len trinásť plných dní, keďže v losangeleskom súdnom systéme je zvykom prepúšťať ľudí odsúdených za nenásilné trestné činy skôr z dôvodu preplnenia väzníc.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu