Štvrtok23. máj 2024, meniny má Želmíra, zajtra Ela, Vanesa

Kate Moss je žienka domáca: Kokaín vymenila za varenie džemu!

Kate Moss Zobraziť galériu (7)
Kate Moss

LONDÝN – Má novú závislosť! Kráľovná predvádzacích mól, modelka Kate Moss (36), bude možno čoskoro známa nielen pre svoju extrémnu chudosť a lásku ku kokaínu. Našla si nové a netradičné hobby - zamilovala sa totiž do varenia džemu!

Originalita nado všetko! Keď sa chcú modelky presadiť v biznise, začnú pod svojím menom predávať všeličo od kozmetiky až po oblečenie. Kate Moss však má so svojou budúcnosťou iné plány – bude z nej džemová kráľovná!

„Začalo sa to ako hobby, ale po pochvalách od priateľov a rodiny to berie oveľa serióznejšie. Dúfa, že jej slivková konzerva bude hitom,“ prezradil zdroj z okolia modelky. A čo ju vlastne k tejto záľube doviedlo? „Má na svojom pozemku veľa ovocia a chce, aby sa nejako využilo,“ vysvetlil človek blízky Kate.

Možno si však túto činnosť obľúbila z ďalšieho dôvodu – môže pri nej zabudnúť na svoje problémy s londýnskym domom. Množstvo rôznych porúch a nehôd zapríčinilo klebety tvrdiace, že je zakliaty. Práve preto sa Kate radšej zdržuje na svojej vidieckej usadlosti - a venuje sa kuchárčeniu!

Za šporákom sa modelka našťastie nemusí trápiť úplne sama. Má totiž šikovnú pomocníčku – dcérku Lilu Grace. Stále však cíti, že sa jej kuchárske umenie môže zlepšovať a rozmýšľa o tom, že si nájde učiteľa. A koho by chcela najradšej? Samotného guru varenia v Anglicku – Jamieho Oliviera!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu