Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Peštová na internete: Ponúkajú ju na sex!

Daniela Peštová Zobraziť galériu (6)
Daniela Peštová

BRATISLAVA - Z partnerky speváka a najobávanejšieho porotcu speváckej súťaže Slovensko hľadá SuperStar Paľa Haberu (42) - českej topmodelky Daniely Peštovej (33) - si niekto urobil poriadne nechutný žartík.

Krásna plavovláska je na internetovej stránke jednej eskortnej agentúry prezentovaná ako luxusná spoločníčka Stephanie, ktorá ponúka majetným a náruživým klientom "kompletný servis" vrátane vášnivého sexu.
 

Som zmyselná dáma s hriešnou osobnosťou, vysokou inteligenciou a schopnosťou iskrivo konverzovať. Som k dispozícii pre VIP klientov, ale aj pre ostatných náročných pánov, ktorí vyžadujú najvyšší štandard v osobných službách. Takýmito slovami sa k sexuchtivým mužom prihovára Stephanie, "zvodná 25-ročná Češka, dokonalá spoločníčka pre akúkoľvek príležitosť", na stránke www.elite-companions.net. Nebolo by na tom nič zvláštne, keby sa medzi erotickými fotkami odhalených spoločníčok neprezentovala umeleckými zábermi Daniely Peštovej - topmodelky českého pôvodu a dlhoročnej partnerky "kata" zo SuperStar Paľa Haberu.

Dáma skrývajúca sa za dokonalú vizáž zvodnej plavovlásky sľubuje svojim zákazníkom splnenie aj tých najtajnejších snov. Za tými, ktorí sú ochotní zaplatiť za jednu spoločnú noc tisíc amerických dolárov plus ostatné náklady, je vášnivá Stephanie ochotná pricestovať do ktoréhokoľvek kúta sveta. Pre žiadanú modelku s hodinovou gážou 12-tisíc dolárov, za ktorú sa vydáva, je to však pravdepodobne smiešne číslo. O ponižujúcej práci novodobej kurtizány nehovoriac.

Samotná Daniela reagovala na zneužitie jej krásnej tváre a bezchybného tela stroho. "Nebudem sa k tejto veci vyjadrovať," uviedla. A čo na to hovorí Habera, jej partner a otec ich spoločnej dcéry Elly Joy? "Neprekvapuje ma to, takých pochybných firiem je veľa. Je to úplná blbosť," vyhlásil jednoznačne.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu