Sobota1. jún 2024, meniny má Žaneta, zajtra Oxana, Xénia

Peštová: Zapletená do prestrelky v New Yorku

Daniela Peštová Zobraziť galériu (6)
Daniela Peštová

PRAHA/NEW YORK - Scéna ako z akčného filu sa odohrala v americkom New Yorku. Pri zatiaľ neobjasnenej prestrelke takmer prišiel o život študent, ktorého neznámy útočník doslova "prešpikoval" revolverom. Na mieste krvavej drámy sa našlo auto, ktoré podľa americkej polície patrí jednej z najlepšie platených modeliek sveta - Češke Daniele Peštovej (33)!

Tá sa však zo Spojených štátov odsťahovala a dnes žije spolu so svojím partnerom Paľom Haberom (42) a deťmi Yannickom (8) a Ellou Joy (2) v Prahe.

Krvavá prestrelka sa odohrala minulú sobotu v skorých ranných hodinách v newyorskej časti Brooklyn. Neznámy páchateľ pri nej postrelil do hlavy, hrudníka a nohy 24-ročného študenta, ktorý bojuje v nemocnici o život. Po záhadnej streľbe zostali na mieste činu zakrvavený chodník a červená honda s rozbitým čelným oknom. Práve z neho neznámy útočník vystrelil niekoľko rán na svoju obeť. Podľa oddelenia newyorskej polície je červená honda registrovaná na meno supermodelky Daniely Peštovej!

Kriminalistom však podľa denníka New York Daily News nie je jasné, či sa krásna Češka, ktorá žije v súčasnosti so svojou rodinou v Prahe, stala v minulosti obeťou krádeže "papierov", alebo dokonca spomínaného automobilu! "To auto Daniele od augusta vôbec nepatrí. Pred odchodom do Prahy sme ho totiž vrátili jednej ,lízingovke," vysvetľuje Habera. "V Amerike majú v licenciách a poznávacích značkách poriadny chaos," myslí si v súčasnosti najmenej obľúbený porotca speváckej megašou Slovensko hľadá SuperStar.

Luxusný automobil jeho partnerky bol už v minulosti raz odcudzený a zrejme aj preto s ním má hviezdny pár dnes problémy. "Daniela nemá s celou vecou nič spoločné. Už dlhší čas žijeme v Prahe a do Spojených štátov cestujeme málo. Daniela tam síce naposledy bola pred dvoma týždňami, no dva pracovné dni strávila na úplne opačnej strane Ameriky - v Los Angeles," prízvukuje známy spevák. Záhadné okolnosti kriminálneho činu, ako aj skutočnosti súvisiace s červenou hondou, ktorá podľa polície v minulosti patrila Peštovej, vyšetruje americká polícia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu