Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Odviazaná Paris: Predvádza nahé prsia a tučného milenca!

Paris Hilton Zobraziť galériu (6)
Paris Hilton

TALIANSKO – Postavička na jednotku, milenec na päťku! Hviezdička reality show Paris Hilton, sa rozhodla svoju dovolenku poriadne roztočiť. Za posledný týždeň si vychutnala sprchu šampanským, zapózovala s nahými prsiami a užívala si s tlstým Malajzijčanom!

Narástli jej prsia? Fanúšikovia Paris Hilton zrejme zostali pri pohľade na jej nové sexi akty trochu v šoku. Jej prsia totiž vyzerajú omnoho plnšie a oblejšie ako kedysi. Či je za novými oblinami nejaké to kilo najviac alebo šikovný chirurg je otázne. Nedá sa však poprieť, že vyzerá priam na zjedenie!

Presne naopak však pôsobí jej nový milenec. Playboy z Malajzie, Taek Jho Low, síce oplýva peniazmi, výzor však rozhodne nemá priamo úmerný výške svojho bankového konta. Jeho guľatá tvár, úzke oči schované za dioptrickými okuliarmi a veľké brucho by očarili len máloktorú ženu. Stačí však mať pekných pár miliónov na konte a môžete si užívať aj s Paris Hilton!

A odkiaľ nabral Taek Jho Low svoje peniaze? Jeho oficiálne zamestnanie je tak trochu hmlisté – pracuje vraj ako poradca. Šepká sa však o ňom všeličo – a klebety dokonca hovoria o pašovaní zbraní! Nevadí, hlavne, že má dosť na platenie stotisícových účtov v nočných podnikoch, že Paris?

Odviazaná Paris: Predvádza nahé
Zobraziť galériu (6)


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu