Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Favorit Maťo z Farmár hľadá ženu: Do šou ho nechcú!

Zobraziť galériu (4)
"Kovboj" Maťo bol veľkým favoritom súťaže.

BRATSIALVA/SNEŽNICA – Nič nie je isté! Finalista reality šou Farmár hľadá ženu - Maťo (25) je od začiatku súťaže veľkým favoritom. Víťazstvo je však ešte ďaleko. A ako sa zdá, zrejme aj jeho postup do prvej päťky. Topky.sk vedia, v čom je problém!

Toto by nikto nečakal! Len pred nedávnom sme vás informovali, že mladý muž zo Snežnice je v súťaži doposiaľ najžiadanejší. To mu však vôbec nezaručuje postup do užšieho výberu! Dozvedeli sme sa, že hoci ženy majú o neho záujem, do súťaže chce ísť máloktorá z nich. Väčšina totiž dúfa, že sa im podarí získať na Maťa kontakt a budú sa môcť stretávať mimo záujmu kamier.

Pokojne sa preto môže stať, že tento farmár sa nakoniec vôbec nestane súčasťou hlavnej súťaže. „Bolo by mi to ľúto, ak by som nepostúpil ďalej,“ priznáva Maťo, pričom však dodáva že na ženy, ktoré nechcú ísť na obraz, nemá ťažké srdce. „Mňa teší ich záujem,“ neskrýva svoje nadšenie. Na otázku, či ho nejaká kráska zaujala viac ako tie ostatné, ale stále odpovedá len mlčaním. „Na to ešte potrebujem nejaký ten čas,“ dodáva záhadne na záver.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu