Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Sexi farmár Maťo: Ženy šalejú, chcú ho nahého!

Farmára Maťa by ženy najradšej vyzliekli Zobraziť galériu (5)
Farmára Maťa by ženy najradšej vyzliekli

BRATISLAVA/SNEŽNICA – Ide na dračku! Z hospodára Maťa (25), ktorý sa prihlásil do jojkárskej šou Farmár hľadá ženu, sú zástupkyne nežného pohlavia namäkko. Ponuky na sobáš sa len tak hrnú, dámy by ho dokonca najradšej videli vyzlečeného!

Ako hrdina z telenovely! Zdá sa, že zmyselný pohľad a široké ramená urobili svoje. Podľa našich informácií si Maťo medzi ostatnými farmármi získal povesť najkrajšieho. Nečudo, že práve tohto „kovboja“ kontaktovalo doposiaľ najviac záujemkýň.

Najmladší súťažiaci neskrýva nadšenie z vysokého záujmu žien. „Je to perfektné, ak mi takto fandia a chcú sa so mnou stretnúť,“ tešil sa Maťo, keď sme ho oslovili. Ak postúpi do prvej päťky, bude si môcť spomedzi prihlásených žien vybrať tri, ktoré si nasťahuje k sebe na farmu.   

Pri otázke, či by sa odhodlal nafotiť odvážne fotografie, sa začal smiať. „Veď ja sa aj na farme prechádzam pomaly nahý, keď je tak teplo,“ povedal mladík, ktorý priznal, že nahota mu problémy nerobí. „No zase nie tak, aby bolo vidno všetko,“ dodal v rýchlosti na záver. Ako sa zdá, niečo by si predsa len rád nechal pre tú pravú.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu