Štvrtok30. máj 2024, meniny má Ferdinand, zajtra Petrana, Petronela, Nela

Vila VyVolených za 10 miliónov!

Zobraziť galériu (3)

BRATISLAVA - Výstavba prepychovej vily, v ktorej budú bývať finalisti reality show VyVolení televízie JOJ je v plnom prúde. Desiatky robotníkov už postavili podlahu a steny budúceho desaťmiliónového sídla pre desiatich až pätnástich súťažiacich. Hoci sa Kňažkova televízia pokúšala utajiť stavenisko, Novému Času sa ho podarilo nafotiť aj napriek tomu, že je prísne strážené. Vilu stavajú na bratislavskej Kolibe.

Jojka vyčlenila zo 150-miliónového rozpočtu na stavbu vily približne desať miliónov korún. Luxusné bydlisko väčšinou z dreva bude mať rozlohu 134 štvorcových metrov a takmer rovnako veľkú záhradu. Finalisti sa môžu tešiť aj na bazén, saunu, solárium či vírivku. Neuvidia však tzv. čiernu chodbu, čiže úzku miestnosť po obvode celej vily. Práve na tomto mieste bude na koľajnici umiestnená kamera sledujúca život v sídle VyVolených.

Do konca júla by mala byť na vile aj strecha, no daždivé počasie výrazne brzdí stavebné práce. Pre dážď si dokonca robotníci museli dať viacdňovú prestávku.

Podľa našich zistení sa televízii nemusí podariť dokončiť vilu VyVolených v plánovanom termíne, teda do začiatku septembra. "Harmonogram výstavby vily nebudeme komentovať. Dážď nám síce komplikuje situáciu, no našťastie sme rátali aj s touto možnosťou," odmietol potvrdiť informáciu hovorca Jojky Ľudovít Tóth.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu