Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Štumpfová je zadaná: Zbalil ju tento chlap!

Katarína Štumpfová v objatí s novým priateľom Michalom Gečevským. Zobraziť galériu (4)
Katarína Štumpfová v objatí s novým priateľom Michalom Gečevským.

BRATISLAVA – Je v tom až po uši! Katarína Štumpfová (24) má nový objav. Topky.sk zistili, že si tanečná partnerka Mira Šmajdu (21) našla počas šou Let´s Dance lásku. Do koho je blondínka zamilovaná?

Sympatická plavovláska Katarína Štumfová už nie je sama. Topky.sk zistili, že má po svojom boku nového partnera. Je ním muž, ktorému sú vody šoubiznisu veľmi blízke. Ide totiž o bývalého priateľa speváčky Suzie Hroncovej - muzikálového herca Michala Gečevského. „Sú spolu niekoľko týždňov,“ dozvedeli sme sa od zdroja z okolia mladého páru.

TOPKY TV túto informáciu preverovali u samotnej dvojice. Hoci sa obaja zo začiatku vykrúcali a vzťah priznať nechceli, nakoniec z nich predsa len čo-to vyšlo. Gečevský napríklad odvetil na otázku, či sa mu páčia tanečníčky, takto: „Samozrejme. A teraz na jednu zaostrujem. No neprezradím, na ktorú.“  Keď sme ho konfrontovali s tým, že podľa našich informácií tvorí pár s Katarínou, vyhováral sa na to, že vedľa seba iba bývajú. „Nechal by som to na tej úrovni, že som jej sused.“

Ako však ďalej podotkol, Štumpfová mu nesmierne imponuje. „Páči sa mi veľmi. Mal som možnosť spoznať ju, keď tancovala s Jurajom Mokrým, pretože on je môj kamarát,“ prezradil Michal to, ako sa s tanečnicou zoznámil. Pravdu ohľadom vzťahu s Katarínou však muzikálový herec povedal  po tom, čo sa vypla naša kamera. „Je to čerstvé. Uvidíme, ako sa to bude vyvíjať,“ odtajnil vzťah s tanečnicou.

Aj Katarínino vyjadrenie nasvedčuje tomu, že to je medzi nimi ešte len v zárodku. „Neverím, že potvrdil vzťah. Zatiaľ by som to tak nenazvala,“ povedala tanečnica, ktorá ponúkla inú verziu zoznámenia sa s Michalom, než samotný herec.  „Prišiel mi pomôcť s montovaním poličky,“ vybuchla do smiechu Štumpfová. Nechajme sa prekvapiť, ako sa bude vzťah tejto dvojice ďalej vyvíjať.

Sledujte TOPKY TV: Gečevský a Štumpfová o vzájomnom vzťahu!

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu