Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Manželstvo princa Charlesa sa rúca: Rozvod na obzore?!

Princ Charles a Camilla Parker Bowles Zobraziť galériu (7)
Princ Charles a Camilla Parker Bowles

LONDÝN – Neklape im to! Princ Charles (61) a Camilla Parker Bowles (62) sa milovali desaťročia, kým sa konečne mohli zobrať. Zdá sa však, že táto rozprávka šťastný koniec mať nebude. Manželia totiž prežívajú poriadnu krízu a šepká sa dokonca o ich rozvode!

Čaro zakázanej lásky je už dávno preč! Zdalo sa, že Camilla bola láskou Charlesovho života. Práve jej sa do veľkej miery pripisuje krach manželstva následníka trónu a obľúbenej princezny Diany. Ale dnes, keď by obaja mali žiariť šťastím, že sú konečne oficiálne spolu, sa Camilla manželovi vyhýba a radšej trávi čas osamote!

O Camille sa už dlho hovorí, že je lenivá a povinnosti manželky budúceho kráľa ju otravujú. Oveľa radšej trávi čas so svojimi vnúčatami, ktoré má od detí z prvého manželstva. Rodinní priatelia sú týmto vývojom situácie poriadne šokovaní: „Keď sa brali, nikto si nemyslel, že to dopadne takto, pretože Camilla bola láskou Charlesovho života a stále ňou je.“

Byť milenkou jej vyhovovalo viac! Nik od nej totiž nechcel, aby sa krásne obliekala a navštevovala množstvo oficiálnych akcií. Dnes ako oficiálna Charlesova maželka tieto úlohy plní s nechuťou a pár má medzi ľuďmi povesť „ofučancov“.

Camillu v poslednom čase trápilo aj viacero zdravotných problémov. Zaujímavé je, že potom, ako jej vybrali maternicu sa nenechala utešiť od Charlesa, ale sa vrátila do domu, v ktorom žila pred sobášom. Tam sa nachádzala, aj keď si pred pár mesiacmi zlomila nohu. Je viac ako jasné, že toto manželstvo nie je žiadnou prechádzkou po ružovej záhrade. A pohodu, ktorú v ňom Charles hľadal sa na míle vzdialila realite!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu