Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Princ Harry sa zosypal z koňa: Takto si doudieral kráľovský zadok!

Princ Harry Zobraziť galériu (10)
Princ Harry

NEW YORK - Šok, ale aj škodoradosť! Toto všetko sa zračilo na tvárach divákov, keď britský princ Harry (25) spadol z koňa na treťom ročníku Veuve Clicquot Polo Classic. Tento rok mu skutočne nejde karta, lebo sa mu to stalo už po tretí raz!

Princ sa pritom v spoločnosti rád chvastá, ako mu jazdecké pólo ide. Pred zrakmi divákov na newyorskom Manhattane si však opäť doudieral svoj kráľovský zadok! Pád vyzeral hrozivo a princ len zázrakom vyviazol bez zranení. Po páde vstal zo zeme, vyšvihol sa do sedla a pokračoval v hre. Mnohí diváci si však tento „kiks“ s chuťou vyfotografovali! Harry už pochybnosti o svojej zručnosti v jazdeckom póle len tak nevyvráti. „Miluje tento šport, prišiel sa sem zabaviť a získať peniaze na charitu,“ bráni princa jeho spoluhráč.

Čo tam po tom, že nie je najlepší hráč póla. Hlavne, že sa vie Jeho Výsosť zapáliť pre dobrú vec! Po mame, princeznej Diane, je mu blízka charita. Využíva na to nielen spomínané exhibičné zápasy. Na jar budúceho roka sa chce pripojiť ku skupine vojnových invalidov na charitatívnu expedíciu na severný pól, aby tak zozbierali peniaze pre ranených britských vojakov zo zahraničných misií.

Výťažok z posledného exhibičného zápasu v New Yorku poputuje na pomoc africkému národu Lesotho, ktorý vymiera na AIDS. A naozaj bolo z čoho vyberať, pretože sa tu stretla vybraná smotánka. Kto si chcel zaistiť stôl, vyšlo ho to na takmer 38 500 eur!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu