Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Svalnáčka Barkolová: Pozor na tie stehná!

Erika Barkolová a jej svalnaté stehná. Zobraziť galériu (6)
Erika Barkolová a jej svalnaté stehná.

BRATISLAVA – Opäť cvičí! Po účasti na Miss fitnes v minulom roku dostala Erika Barkolová (32) alergiu na posilňovne. Teraz sa však opäť nakopla a maká na sebe. Ako sme si všimli, za jej stehná by sa nemusel hanbiť ani Rambo.

Bude z nej opäť sexi kosť?! Keď sa Erika Barkolová minulý rok pripravovala na súťaž fitnes, nafotila sériu príťažlivých fotiek v plavkách. Po súťaži ale dostala alergiu na cvičenie a jej postava stratila formu. Moderátorka sa však opäť rozhodla zabojovať!

„Erika vyhrala nad posúťažnou alergiou a po roku bola v posilňovni,“ hlásala hrdo na svojom internetovom profile. My sme zisťovali, čo ju nakoplo k tomu, aby sa opäť začala intenzívnejšie hýbať. „Naštartovala ma charitatívna cyklotúra, kde som prešla v prvý deň 95 kilometrov a vládala som bicyklovať päť dní,“ prezradila nám.

Táto námaha sa však poriadne odrazila na jej stehnách. Erika ich má široké, ako Sylvester Stallone, či Arnold Schwarzenegger na vrchole svojej kariéry. „Pravda je, že nikdy som ich nemala tenké ako modelka a keď cvičím, tak sú ešte pevnejšie. Nuž, mám proste vyšportované nohy,“ skonštatovala pokojne moderátorka. Jednoznačne by to už však s posilňovaním týchto partií preháňať nemala!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu