Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Tancujúci Princ Harry: Vrtí riťkou ako profesionálny striptér!

Princ Harry Zobraziť galériu (7)
Princ Harry

BARBADOS – Nie je to žiadny suchár! Princ Harry (25) má možno modrú krv, zvŕta sa však ako pravý parketový lev. Krútenie bokmi a lúskanie do rytmu – jeden z následníkov britského trónu si tanec na pódiu naozaj užil!

Noci prehýrené v londýnskych nočných kluboch urobili svoje! Na rozdiel od svojho serióznejšieho brata Williama, Harry sa dá zjavne nahovoriť na všetko. Namiesto srdcelomného prejavu sa rozhodol podporiť zemetrasením dobrú vec svojimi tanečnými kreáciami. A podarilo sa mu to na jednotku! Krútil úzkymi bokmi do rytmu karibského tanca calypso ako o život a obecenstvo bolo z jeho vystúpenia vo vytržení.

Harryho tanec pritom na programe vôbec nebol. Divákom jeho vystúpenie sľúbili organizátori ak dokážu zozbierať približne 1800 eur v priebehu 25 minút. Hoci sa výsledná suma nepotvrdila, princ Harry nezaváhal. Opustil VIP sektor, vybehol na pódium a ukázal, ako to vie roztočiť – a to doslova!

Tak ako sa dokáže Harry tešiť, tak sa vie aj nahnevať. Naposledy ho rozčúlil portrét, ktorý ho zachytáva s bratom Williamom. Zdá sa mu totiž, že jeho vlasy sú na ňom príliš ryšavé! „Neviem, som na ňom trochu viac ryšavý ako v skutočnosti, myslím, neviem a William má zase viac vlasov ako v skutočnosti,“ rozhovoril sa urazený Harry. Maliar mal zrejme svojho favorita – Harry ním však určite nebol!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu