Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Mamba: Jej sexuálne chúťky spôsobili poplach na letisku!

Mamba je naozajstná dračica. Zobraziť galériu (9)
Mamba je naozajstná dračica.

BRATISLAVA/TABARKA – Vyvolala rozruch! Speváčka Dáša Mamba Šarközyová (21) sa pred pár dňami vybrala pracovne do Tunisu. Vzala so sebou aj svojho milenca. Aby sa po večeroch nenudili, do batožiny si pribalila pomôcku na obohatenie sexuálneho života. To však nemala robiť!

Dáša Mamba Šarközyová nedávno letela do Tabarky kvôli muzikálu Čajočky. V Tunisku mala totiž spolu s ostatnými účinkujúcimi dievčatami naplánované vystúpenia. Na pracovný výlet vzala aj svoju polovičku. A spolu s ňou aj nástroj, ktorým chcela oživiť svoj intímny život. To sa však policajtom na tamojšom letisku nepáčilo.

„Najprv som nevedela, o čo ide, čo im v batožine vadí. Potom som zbadala putá omotané podväzkami a bolo mi to jasné,“ priznala Mamba. Letisková ochranka si dokonca nejakú chvíľu myslela, že Dáša je teroristka. „Potom však podľa podväzkov zistili, že to bolo určené na iné účely,“ povedala herečka s miernym zahanbením.

O tom, že si berie do Tunisu putá, nikomu nepovedala. Dokonca ani svojmu priateľovi Martinovi. „Malo to byť prekvapenie, ale nevyšlo mi to,“ prezradila tmavovláska, ktorá najnovšie bojuje o titul Miss Carat Tuning.

Ako sme sa ďalej dozvedeli, putá jej na letisku zhabali. Na konci pobytu si ich však išla vyzdvihnúť a opäť zažila chvíle, pri ktorých sa červenala. Policajti si z nej totiž robili žartíky. „Doberali si ma, že načo mi boli. Všetci si na mňa ukazovali prstom,“ smeje sa s odstupom času nad zážitkom Mamba. Nabudúce však už určite nechá podobné pomôcky radšej doma.

 


 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu