Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Courtney Love obnažila intímne partie: Fetiš a ruka v rozkroku!

Courtney Love bez zábran - ukázala naozaj všetko Zobraziť galériu (9)
Courtney Love bez zábran - ukázala naozaj všetko

LOS ANGELES – Klesla poriadne hlboko! Hoci speváčka Courtney Love (45) vo svete šoubiznisu nikdy nepatrila medzi puritánky, zverejnením týchto pikantných záberov zašla naozaj priďaleko. Sexistické pózy, nahé prsia či medzinožie – to všetko už v magazínoch hľadať netreba!

Urobila zo seba lacný tovar! Aj keď vdova po Curtovi Cobainovi je svojím kontroverzným vyčíňaním dobre známa, tentoraz sa jej podarilo pobúriť skutočne širokú verejnosť. Zábery, na ktorých vyznieva ako obyčajná pobehlica či troska zničená drogami, totiž Courtney sprístupnila naozaj každému – podľa britského magazínu Daily Mail stačí kliknúť na Facebook!

Internet a sociálne siete hýbu svetom! To so zrejme pomyslela aj výstredná blondínka, ktorá sa nechala zvečniť v póze na všetkých štyroch a s holým zadkom. V súpravičke s leopardím vzorom čaká na poriadny výprask od nemenej škandalóznej Amandy Lepore. Tá v krátkych priehľadných šatách vystrčila silikóny a s bičíkom Courtney zrejme dobre vyplieskala. No bola to šteklivá bitka od ženy či od chlapa?!

Keďže na chrbte speváckej hviezdy chýba čerstvé tetovanie, odvážne fotografie zrejme pochádzajú spred niekoľkých mesiacov až rokov. Medzi nimi totiž dominuje aj záber, na ktorom sa Courtney snaží napodobniť držanie rozkroku v tom čase možno ešte živého Michaela Jacksona. V jej prípade však ide len o prízemnú vulgárnosť – v rozgajdaných šatách odhalila nielen prsník, ale aj intímne partie medzi nohami. V kombinácii s výrazným mejkapom tak vyzerá ako hotová šľapka za pár drobných!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu