Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Sexi Slovenky, máte na viac, ako ona? Kliknite SEM!

Máš na viac? Prihlás sa! Zobraziť galériu (7)
Máš na viac? Prihlás sa!

BRATISLAVA – Máš sexepíl, vymakanú postavu alebo očarujúci úsmev? Tak neváhaj a prihlás sa do najväčšej súťaže ženskej krásy na Slovensku. Ak zaboduješ u našich čitateľov, vyhrávaš kabriolet, ktorý podčiarkne tvoju výnimočnosť.

Ukáž sa celému Slovensku! Máš viac ako pätnásť rokov a miluješ vietor vo vlasoch? Potom neváhaj, vyplň formulár na stránke www.dievcaleta.sk a pripoj k nemu svoju najlepšiu fotku. Práve ty môžeš tento rok získať titul Dievča leta 2010. Minulý rok tak urobilo takmer 2 000 sexi kočiek. Víťazka získa okrem nafotenia profesionálnych záberov aj Fiat 500 cabrio.

Navyše, jedno z dievčat má šancu rozbehnúť kariéru aj v zahraničí. Spoločnosť Zoznam v spolupráci s Jozefom Oklamčákom vyberie slečnu, ktorá bude reprezentovať Slovensko na svetovej súťaži krásy v Číne.

Skrátka neprídu ani naši čitatelia. Telefónne čísla, z ktorých prídu dievčatám esemes hlasy, budú zaradené do súťaže o dva automobily Alfa Romeo Giulietta. Tak teda hlasujte na www.dievcaleta.sk a vyberte to najlepšie Dievča leta!

Obrázky dievčat a viac informácií o súťaži nájdete TU!

Sledujte TOPKY TV: Myslíte si, že máte na viac, ako toto dievča? Prihláste sa do súťaže Dievča leta 2010.



dievča leta
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu