Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Speváčka Anita Soul: Mala čo robiť, aby jej nevyliezli!

Anita Soul Zobraziť galériu (22)
Anita Soul

BRATISLAVA – Poriadne odvážny outfit! Speváčka Anita Soul (24) pútala na včerajšej benefičnej aukcii pohľady všetkých mužov. Dôvod? Vyzývavé šaty, ktoré veľmi nápadne odhaľovali jej dekolt.

Včera sa v Bratislave konala aukcia snímok známych fotografov, ktorú si nedali ujsť ani niektoré tváre nášho šoubiznisu. Jednou z nich bola aj Anita Soul. Tá na akcii doslova vyrážala dych. A nie iba kvôli spevu, ale aj dekoltu, ktorý bol nesmierne odvážny. Prsia jej totiž takmer vyliezli zo šiat. Anita si občas kontrolovala výstrih, či toho neukázala viac, než chcela. Žiadna menšia nehoda sa však nestala.

O čosi decentnejší model zvolila organizátorka akcie Denisa Mendrejová. Tá mala dlhé šaty, ktoré nenápadne obkresľovali jej ženské krivky. „Obliekla som sa adekvátne k podujatiu,“ povedala nám Miss Universe SR 2009. Pod jej taktovkou prebiehala benefičná aukcia snímok známych fotografov, akými sú napríklad Karol Kállay, Peter Nagy, či Branislav Šimončík.

Úlohu licitátora si vyskúšal herec Štefan Skrúcaný. Hoci s niečím takýmto nemá skúsenosti, podarilo sa mu vydražiť fotografiu speváka Petra Nagya za úctyhodných 2 500 €. To bola vo štvrtok večer rekordná čiastka. „Čiernobielemu záberu sme dali pracovný názov Svet je krásny zadok,“ smeje sa Mendrejová pri pohľade na snímok ženského pozadia. Ako sme sa od nej ďalej dozvedeli, časť peňazí poputuje na pomoc dvanásťročnému Christianovi, ktorý trpí autizmom s mentálnym deficitom.

Ako to vyzeralo na včerajšej akcii? Pozrite si fotografie v našej GALÉRII!

Foto: paparaci.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu