Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Odvážne modelky na bratislavskej pláži: Samé odhalené prsia a bradavky!

Odvážne modelky ukázali svoje pôvaby. Zobraziť galériu (25)
Odvážne modelky ukázali svoje pôvaby.

BRATISLAVA – Sexi! Jedna z bratislavských pláží otvorila svoju sezónu žúrom spojeným s módnou prehliadkou. Hoci tvár párty Agáta Hanychová (24) avizovala, že zrejme zhodí podprsenku, nestalo sa tak. Zato modelky prítomné na akcii toho ukázali viac než dosť. Jedinou hanblivkou medzi nimi bola Miss Slovensko 2005 Ivica Sláviková (26).

Česká sexbomba Agáta Hanychová včera ráno prezradila, že na Slovensku by pokojne zhodila podprsenku. Na večernej párty televízie Musiq1 to však nakoniec neurobila.

Ak ale prítomní páni čakali nejaké pikantnosti, dočkali sa. Módna prehliadka totiž ukázala veľké výstrihy, bradavky pod priesvitnými materiálmi a dlhé nohy vykúkajúce spod minišiat. Večer teda začal sexi odhaleniami.

Na móle sa však našla aj hanblivka. Miss Slovensko 2005 Ivica Sláviková totiž nikdy prsia verejne neukázala a ani sa na to nechystá. „Ja sa hanbím. Viem, že modelka by mala vedieť predvádzať hocijaký model, ale ja to proste nedokážem. A nie je to tým, že ma ľudia na Slovensku poznajú, nespravila by som to ani v zahraničí,“ tvrdí Ivica.

Odvážne modely si z hľadiska pozrela speváčka Tina, superstaristka Dominika Stará, modelka Romana Škamlová a tiež herečka Kristína Mikulčíková - Farkašová. Nechýbal ani stylista Ivan Bednárik, ktorý daroval návrhárke originálnu kyticu.

Zábery z prehliadky a následnej párty nájdete v našej GALÉRII.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu