Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Bartošová: Upila sa takmer na smrť!

Ivetu Bartošovú z nemocnice odprevadil jej priateľ herec Zdeněk Podhůrský. Zobraziť galériu (6)
Ivetu Bartošovú z nemocnice odprevadil jej priateľ herec Zdeněk Podhůrský.

PRAHA - Iveta Bartošová (39) sa prepila až do bezvedomia! A to dokonca priamo za bieleho dňa krátko popoludní! Vražedná kombinácia alkoholu s práškami urobila svoje.

Najskôr ležalo speváčkino bezvládne telo na podlahe, potom nastúpila záchranka a nakoniec nasledovali hodiny oživovania v nemocnici. Takto vyzeral dramatický vývoj udalostí od momentu, keď sa Iveta otrávila až po záverečný zásah lekárov, ktorí ju včera pomocou prístrojov vrátili na tento svet.

Presne o 13.28 hod. v pondelok dostáva pražská záchranka hlásenie: Iveta Bartošová je v bezvedomí a úplne nehybná. O 13.40 hod. už v Uhříněvsi húka sanitka, ktorá vezie Ivetu ako urgentný prípad. Speváčka stále nejaví žiadne známky života a už so zavedenou kanylou v žile a napojenú na dýchacie prístroje ju čo najrýchlejšie odvážajú do vinohradskej nemocnice. Jej život visí na vlásku!

"Speváčku Ivetu Bartošovú sme v pondelok o pol druhej prevážali z Uhříněvsi do nemocnice Královské vinohrady," potvrdila hovorkyňa pražskej záchranky Simona Cigánková. "O jej zdravotnom stave však nemôžem povedať žiadne podrobnosti," dodáva vzápätí.

Podľa našich informácií však príčinou Ivetinho bezvedomia bolo nadmerné požitie alkoholu, ktorý jej slabý organizmus nezvládol. "Prášky a alkohol. Okamžite ju museli napojiť na prístroje," potvrdil nám zdroj z pavilónu S, kde speváčku hospitalizovali na metabolickej jednotke II. interny. Práve tu zachraňujú ľudí, ktorí sa predávkovali liekmi či alkoholom. Ivetina diagnóza znela veľmi podobne: Intoxikácia, teda otrava organizmu.

Ivetin súčasný priateľ Zdeněk Podhůrský (45) po celý čas drámy nezdvíhal mobil, speváčka sa dokonca neozývala ešte ani včera popoludní. "U Ivety Bartošovej je práve pán doktor, zavolajte neskôr," oznámila nám sestrička, keď sme sa k Ivete konečne včera popoludní dovolali na oddelenie vinohradskej nemocnice. Po polhodinke sa preto snažíme znovu. "Nehnevajte sa, ale pani Bartošová nechce s nikým hovoriť," tlmočí nám záverečné Ivetino rezolútne NIE!

O 16.20 hod. prichádza do nemocnice jej priateľ Zdeněk, ktorý si ju o desať minút odváža domov. Speváčka vyzerá dosť biedne.

V osudné pondelňajšie dopoludnie bola Iveta sama doma a jej syn Artur (8,5) sa učil v škole. Keby nebolo domácej Goldy, ktorá našla Ivetu v bezvedomí, mohlo mať všetko tragickejší koniec. Iveta nakoniec vyviazla z najhoršieho, ale dlhé hodiny balansovala medzi životom a smrťou. Prečo sa však toto všetko vlastne stalo a čo všetko speváčka zjedla a vypila, bude známe až po kompletnom vyšetrení krvi a moča, tzv. toxikológii.

"Pokiaľ speváčka užíva bežne antidepresíva, tak potom niekedy stačí aj jeden pohárik a je zle. Koľkokrát aj záchranka príde neskoro," potvrdili nám lekári z metabolickej jednotky.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu