Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Iveta Bartošová: Všetko bolo inak

Prípad prepadnutia známej speváčky Ivety Bartošovej má dve verzie. Zobraziť galériu (7)
Prípad prepadnutia známej speváčky Ivety Bartošovej má dve verzie.

PRAHA - Všetko bolo inak! Ivetu Bartošovú (38) nezbil kuriér na motorke. K monoklu prišla pri hádke, keď sa snažila vymôcť od dlžníka 100-tisíc korún. Tak to aspoň tvrdí Lukáš Veselý, ktorý pred časom Ivete podpísal zmenku na 100-tisíc korún.

V deň, keď speváčka dostala päsťou do oka, u nej doma podľa jeho slov bol. "Bol u mňa, ale v utorok, to už som mala oko dávno fialové. Tá hádka je nehorázny výmysel," oponuje naopak Bartošová.

Veselý si ale stojí za svojím a návštevu u Ivety opisoval už pred niekoľkými svedkami veľmi dramaticky. V deň, keď Ivetu zbil, mu vraj speváčka sama zavolala. Lichotila mu, že je veľmi schopný obuvnícky dizajnér, a poprosila ho, aby k nej prišiel okamžite domov. Potrebuje totiž rýchlo ušiť topánky na mieru do muzikálu Miss Saigon. Veselý podľa svojich slov do Uhřínevsi okamžite prišiel. To, čo sa ale udialo u speváčky v dome, opisuje ako niečo otrasné. Len čo vstúpil do izby, dostal obrovskú ranu od nejakého muža so slovami: "Okamžite vráť peniaze, hajzel!" V izbe vraj bola tma a Veselý toho surovca nedokáže ani opísať. Pamätá si len, že sa začal brániť a že do toho sa zaplietla aj Iveta, a tak to schytala tiež.

Takto opisoval návštevu u Ivety Veselý pred niekoľkými svedkami. Nám ale príhodu odmietol komentovať. "Ja sa k tomu zatiaľ nechcem vyjadrovať," povedal vyhýbavo.

Vyjadrila sa ale Iveta. Veselý, ktorý o sebe vyhlasoval, že spolupracoval napr. s Karlom Gottom alebo Jiřinou Bohdalovou, jej robil kompletný servis. "Bol dobrý, milý, pracovitý. Mal len jednu chybu, že si neuveriteľne vymýšľal. Potom sa dostal do finančnej núdze a ja som mu požičala 100-tisíc korún. Desaťkrát sme sa dohodli, že mi peniaze privezie, alebo pošle na účet. Nič. V tom čase som na tom nebola najlepšie a sama som si musela požičať," hovorí Iveta. A aká je teda jej verzia Lukášovej návštevy? "Zavolal mi dva dni po tom, čo som bola napadnutá, že má na predaj niekoľko skvelých topánok a či niečo nechcem. Topánky nepotrebujem, ale povedala som si, že každá koruna mu bude dobrá. Prišiel ešte s otcom a veľkou škatuľou topánok. Bohužiaľ, ani jedny sa mi nepáčili. Mrzelo ma to, ale nedalo sa nič robiť. Tak zasa odišli," opisuje speváčka a dodáva: "Nie som blázon, aby som vypovedala na polícii, že ma zbil kuriér, a ono to bolo úplne inak. Toto je skutočne klamstvo. Nie som naozaj z tých, ktorí by kvôli dlhu nechali niekoho zbiť. A topánky do Miss Saigon mám dávno ušité z divadla."

Prípad Ivetinho prepadnutia má teda dve verzie. A je len na policajnom vyšetrovaní, aby preukázalo, ktorá z nich je pravdivá.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu