Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Nový sexsymbol na obzore: Zbohom, Megan, vitaj Rosie!

Megan Fox a Rosie Huntington-Whiteley Zobraziť galériu (7)
Megan Fox a Rosie Huntington-Whiteley (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Zabudnite na Megan Fox (24)! Tvorcovia filmu Transformers sa rozhodli predstaviť svetu novú sexi mačičku. Nie je ňou nik iný, ako modelka spodnej bielizne, Rosie Huntington–Whiteley (23). Jej telo by veru stálo za hriech!

Vyhrala nad ňou! Rosie Huntington–Whiteley už dlhšie púta pozornosť mužov ako jeden z najsexi anjelov pózujúcich pre známu firmu na výrobu spodnej bielizne. Byť iba modelkou však už ambicióznu Angličanku nebaví a tak sa rozhodla vyskúšať chlebíček herečky. A zatiaľ úspešne – veď hneď na prvý pokus porazila známu krásavicu Megan Fox!

Tmavovláska sa stále tvári, že rolu v ďalšom filme Transformers 3 nechcela ona. „Megan Fox nebude účinkovať v Transformeroch 3. Nevrátiť sa bolo jej rozhodnutie,“ tvrdošijne opakuje jej agent. Podľa klebiet je však pravda celkom inde. Megan totiž oproti minulým dielom výrazne schudla a režisérovi Michaelovi Bayovi sa jednoducho už nezdala dosť sexi. A preto sa začal obzerať inde.

Plné prsia, príťažlivé krivky a dokonalá tvár – to je to, čo hľadal do svojho najnovšieho filmu. A podarilo sa - jeho pohľad nespočinul na nikom inom ako na známej modelke. Treba však poznamenať, že jedinými skúsenosťami, ktoré ma Rosie s filmom sú jej milostné romániky s hercami Olivierom Martinezom a Jasonom Stathamom. Nuž, uvidíme, akým výkonom prekvapí vo svojom prvom filme!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu