Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Podraz na Mórovú: K tomuto ju donútili!

Mórová chcela tancovať na Aleshu Dixon, musí sa predviesť v Hriešnom tanci. Zobraziť galériu (9)
Mórová chcela tancovať na Aleshu Dixon, musí sa predviesť v Hriešnom tanci.

BRATISLAVA – Tancuje, ako iní pískajú! V dnešnom finále Showdance predvedú obe herečky niečo z toho, čo tancovali v minulých kolách. Mali si vybrať to najlepšie. Ako sme však zistili, Diane Mórovej (40) jej obľúbenú choreografiu zmenili!

Zásah zhora! Diana Mórová si do dnešného finále z už odtancovaných choreografií vybrala tú, ktorú predviedla v treťom kole. Vtedy tancovala na pieseň od Aleshe Dixon – Boy does nothing. Nakoniec však tento tanec neuvidíme, pretože do jej rozhodnutia zasiahlo vedenie.

„Tvorcovia šou preferujú jej výkon z druhého kola,“ prezradil nám zdroj. V tomto prípade by išlo o tanečnú zostavu na muzikálový film Hriešny tanec. Vystúpenie je zakončené efektnou zdvíhačkou. To bol však zároveň jeden z mála výkonov, pri ktorom na sebe Diana nemala sexi kostým.

Topky.sk v súvislosti so vzniknutou situáciou oslovili aj samotnú herečku. Čo hovorí Mórová na to, že jej najlepšiu choreografiu štáb zmenil? „Neviem, prečo máte takéto informácie,“ začala herečka, akoby jej táto téma nebola príjemná. „Dramaturgia sa rozhodla, aby to bolo pestré. Aby sme napríklad netancovali obe street dance. Ja budem mať preto romantiku,“ vysvetľovala Diana. Ktovie, či si ju zatancuje s rovnakou chuťou, s akou by predviedla svoj vlastný výber. Otázne tiež je, že či jej príde toľko esemesiek, ako by prišlo v prípade sexi vystúpenia.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu